1. Waar is het IeGee Magazine?

Waar is het IeGee Magazine?

Ik hoor sommige van jullie denken waar de tweede uitgave van het IeGee Magazine blijft; een initatief van onze welbekende Aiii binnen de IG-Community. Achter de schermen zijn wij ongelooflijk druk bezig aan de tweede uitgave, helaas heeft hij alleen wat vertraging opgelopen. Eigenlijk waren wij van plan om het magazine 29 april weer online te zetten, dit is alleen niet gelukt. Erg jammer natuurlijk, dat vinden wij allemaal bij het IeGee Magazine.

Dit komt omdat wij een nieuw team van vormgevers hebben 'aangenomen', deze zullen zorgen voor de gehele aankleding van het magazine. En ik kan jullie vertellen dat het er geweldig en proffesioneel uit zal komen te zien. Het is erg veel werk om de hele layout van het magazine te vernieuwen en er gaat dus ook erg veel tijd inzitten. De vormgevers doen op dit moment hun uiterste best om de boel zo snel mogelijk af te maken. Helaas kunnen we (en mag ik) jullie nog niks tonen over het vernieuwde magazine, maar hierdoor hebben jullie wat om naar uit te kijken ;-).

Ons team van redacteuren bestaat op dit moment uit Aiii, Sadist, Payaso, Limelight, Robke821, 7threst en ondergetekende. Daarnaast is er een nieuwe eindredacteur die de naam Mr.Orange bij zich draagt. Het desgin team bestaat op dit moment uit Triforcehero, DsigN en Choqo. Wij hebben er alle vertrouwen in dat deze jongens alles zo snel als ze kunnen afmaken en wij jullie met trots onze tweede uitgave kunnen tonen. Om jullie alvast een klein voorproefje te geven; in de tweede uitgave van het magazine zal ondergetekende jullie vertellen hoe de presentatie van Mafia II er aan toe ging, 7threst neemt jullie mee met de Joypad en van Sadist mag je een achtergrondartikel van Resident Evil verwachten. Daarnaast zullen er weer verschillende recensies en impressies in het magazine te vinden zijn. Kortom, jullie moeten nog even geduld hebben; maar het is het wachten waard!

Dit artikel delen

Over de auteur