1. Splinter Cell op GameCube en PlayStation 2 niet online?

Splinter Cell op GameCube en PlayStation 2 niet online?

Volgens het spellenblad 1UP zal Splinter Cell: Chaos Theory zowel op de PlayStation 2 als op de GameCube geen online ondersteuning krijgen, in tegenstelling tot de Xbox en PC versie.

Volgens 1UP zal de PlayStation 2-versie van Splinter Cell: Chaos Theory via een gedeeld scherm coöperatief en tegen elkaar kunnen worden gespeeld. De GameCube-versie daarentegen zal alleen coöperatief via een gedeeld scherm kunnen worden gespeeld. Ubisoft heeft hier nog geen officiële bevestiging over gegeven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Mwoah, GameCube heeft denk ik wel een goed netwerk, maar Nintendo promoot het niet…

 • Offline tegen elkaar? Dat is toch geen reet aan met SPlinter Cell. Dan kun je precies zien waar de spionnen zitten…………..

 • niet online bij ps2????

  das kut voor ps2 bezitters

 • pfff, wie gaat er nu ook online met hun ps2, z'on weinig persentage van de 100%.

  Ik ga ook niet online met mijn ps2.

  Dus, i do'nt give a fuck.

 • Quote:

  omdat Konami lui is

  _____________________  Gelukkig maar dan dat Splinter Cell van Ubi vandaan komt he?;)  Nintendo en Sony hebben het er zelf naar gemaakt. Zet vanaf begins af aan een goed netwerk op en al dat gezeur hadden ze dan ook niet gekregen. Maar Nintendo steekt weer eens veilig de kop in het zand.:) Daar zijn ze goed in…

 • Wat loopt iedereen te bitchen?…SC 2 was ook prima online!. Heb me daar echt mee vermaakt..dus ik zou geen reden kunnen bedenken waarom hij niet online zou gaan. co-op schijnt niet online te zijn, maar de versus mode gaat wel gewoon online op de ps2.

 • Hmmm ik vindt PS2 online wel mevallen. ;p  Ghehe Konami hoe kom je erop ;p

 • @BlackviperNL..idd..PS2 online heeft alles wat xbox live ook heeft. Friendslist, clan optie, chat optie, headset functie, ranking, we hebben Central Station etc etc.  Zolang de verbinding prima is is er niks kut ofzo…dus ik vind het zelf ook gelul. Als je met je pc online gaat is er 9 van de 10x gewoon lag terwijl je dat op de consoles maar heel weinig hebt.

 • ik heb ps2 en xbox, maar doe ALLES op xbox gelukkig heb ik xbox !!!!

 • Ik snap ook niet wat er zo slecht is aan PS2 Online. Ik heb geen last van lag (hangt meestal af van je eigen verbinding) en het geeft me al de basic stuff. Het biedt ook een friendslist en voice chat en wat nog allemaal. En de grootste troef is toch wel dat het gratis is en geen credit card verreist is. En btw een klein percentage van de PS2ers spelen idd online maar 1 % van 80 miljoen owners is 800.000 mensen he ;) Ik geloof dat er meer mensen PS2 Online spelen dan Xbox Live.  Ja ok de Xbox Live service is uitgebreider en ziet er sjieker uit maar de basis is tochhzelfde? Beiden bieden ze een goede mogelijkheid om met anderen te spelen.

 • En trouwens het spel zal wel online op de PS2 zijn. Kijk maar op de officiële site http://www.splintercell.com/us/splintercellchaostheory onderaan.  Wie geloof je eerder? De officiële site of één magazine dat niet zo bekend is.

 • Ok :D Want het klonk zo raar als reactie ;p

  Uiteindelijk vindt in CS meevallen ik weet verder niet wat er allemaal op dat nieuwe portal is veranderd na die nieuwe cd.

  had daarna me PS2 verkocht, wel vondt ik op dat moment het oude CS beter. Maar de nieuwe had lekkere frisse kleuren.

 • gelukkig heb ik een ps2 en xbox:D, en kocht'm zowieso wel voor de xbox:D

 • @ blackviper ik snap je reactie, maar de xbox begint op steeds meer punten uit te lopen op de ps2 snap je? zoals xbox live bij meerdere games ( pro evo 4 die bij de ps2 geen online functie bevat en bij xbox wel xbox live ) maar de ps2 is zeker leuk maar de xbox word alleen maar beter.

 • @henk?

  waarom zijn wij xboxbezitter jaloers? er zijn gewoon minder xbox bezitters dan ps2 bezitters dus zullen er ook minder mensen online zijn, maar dat betekent niet dat de xbox slecht is, wij hebben veel betere spellen alleen dat realiseren de fanboys zich even niet, socom staat in de schaduw van Ghost recon 2, killzone kan niet op tegen halo, forza motorsports gaat tenminste online, kunnen we van GT4 niet zeggen, trouwens ik bne geen fanboy, ik bekijk gewoon wat ik het beste vind, en ja ik kan het weten want ik heb alledrie de consoles online, en nee ik ben geen xbox fanboy, ik heb al 50 uur san andreas achter de rug

 • Insidegamer, leer eens lezen jongens!!!!

  Op de 1up site staat er dat de co-op mode niet online zal zijn, enkel split-screen maar er zal wel opnieuw een online versus mode zijn voor de Ps2  http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3137781  Als je de engelse taal niet eens kent, doe dan geen moeite artikels te vertalen
 • http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3137781  Hmm de link wilt precies niet lukken in de vorige post, mss deze keer wel

  Ga anders zelf op de 1up site en zoek de artikel op


 • @game_error

  forza motorsports gaat tenminste online

  jah dus, wat wil je daarmee zeggen dat x-box gamer vaker forza spelen dan ps2 gamers op gt4 of dat online forza beter maakt dan gt4???

 • Idd, dit nieuwsbericht klopt niet helemaal. De cube heeft idd geen online ondersteuning (verassing!) maar de PS2 versie gaat wel online, behalve dan coop, dat is wel geschrapt.

 • Lezen: 'coöperatief via een gedeeld scherm'

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren