1. De comeback van Pokémon Silver en Gold! (hopelijk)

De comeback van Pokémon Silver en Gold! (hopelijk)

Het nieuwsbericht zelf

Korte tijd geleden werd al bekend gemaakt dat in de volgende aflevering van Pokémon Sunday, een Japanse tv-show over Pokémon, een grote aankondiging zou worden gedaan met betrekking tot de Pokémon-games. Inmiddels hebben we via een eerdere aflevering van deze show al wat meer hints gekregen over wat deze aankondiging zal zijn.

Op het einde van de aflevering, als er een stukje uit de show van de week daarna wordt getoond, zien we namelijk dat de cast van de show wijst naar twee grote ballen die aan het plafond hangen. De ene bal is goudkleurig, terwijl de andere bal zilverkleurig is. Aangezien er het laatste jaar al wat hints zijn geweest dat er een remake van Pokémon Gold en Silver aan zit te komen lijkt het zeer waarschijnlijk dat de grote aankondiging een remake van deze games zal zijn.

Eerder kreeg Pokémon Red en Blue al een remake in de vorm van Pokémon Firered en Leafgreen.

Filmpje van de preview (let niet op de show zelf):

http://www.youtube.com/watch?v=Nud68_hdv6g

Toen ik dit bericht las, sprong ik echt een gat in de lucht. Mijn favoriete deel in heel de Pokémon reeks eindelijk vernieuwd voor de NDS? De geruchten gaan nu al jarenlang rond, maar deze zondag komt daar misschien eindelijk verandering in. Ik weet dat er nog mensen sceptisch zijn om de teleurstelling te vermijden, maar de aanwijzigingen zijn zo oppervlakkig dat het wel moet waar zijn. Het is trouwens een symbolische datum. Nouja, tegen dat hij in Europa is ... Laten we alleszins allemaal hopen dat het werkelijk gaat gebeuren en afwachten tot zondag. :)

Is dit strak of niet? Wat vinden jullie hiervan

Dit artikel delen

Over de auteur

F W