1. Meer informatie over EA's The Godfather

Meer informatie over EA's The Godfather

De laatste editie van Famitsu, een Japans gamesblad, bevat de eerste informatie over EA's grootschalige project The Godfather.

Het spel zal zich net als de film afspelen in de jaren '40 en '50 in Little Italy, New York. Opmerkelijk is dat je waarschijnlijk niet de gedaante kunt aannemen van één van de filmkarakters, maar dat je zelf je eigen maffialid moet creëren. Met je eigen gemaakte gangster zul je wel missies moeten voltooien die gebaseerd zijn op gebeurtenissen uit de film. Door succesvol te zijn in deze opdrachten, zul je meer respect krijgen en zo stijgen in de rangorde van de Corleone-familie.

Waarschijnlijk zal EA proberen de stijl van de GTA-serie te volgen en daar een Godfather-sfeertje aan geven. Voorlopig zijn er nog geen screenshots of ingame-beelden beschikbaar, dus is het voor nu slechts afwachten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • boooooooooooooooooooring

 • afwachten!

 • The Godfather is een van mijn favoriete boeken en filmen, maar deze zielige poging om GTA te evenaren past NIET in dat verhaal

 • Dit wordt waarschijnlijk nog zo'n uitbraaksel van EA :/

 • Het wordt vast een kut spel maar door EA's grote marketing wordt het weer goed verkocht.

 • Hij komt wel op de PC.

 • Nou ik ben best wel benieuwd, kijk naar Need For Speed: Underground(1&2) die eigenlijk bedoeld waren als game voor de films 2 fast2furious.

  Daarmee maakte ze ook 2 hele strakke en monsterlijke games, aangezien ze ook met JB en LOTR saga een hele goede reeks film spellen hebben neergezet, heb ik wel alle vertrouwen in een goede afloop. Ik ga in ieder geval zeker deze game nauwlettend volgen.

 • @SnipeAlott

  Het heeft nu eens niets met de screens te maken  Als men van plan is om een spel te maken waar je allerlei missies voor de maffia moet uitvoeren om zo hogerop te geraken, waarom moet deze dan "The Godfather" noemen?

  Indien het echt over het verhaal, gebeurtenissen en personages van de boek/film zou het de naam eer aan doen en valt er een indrukwekkende spel te wachten

  Nu gebruikt EA gewoon de "Godfather" naam om een spel te maken in GTA stijl, zonder dat ze het ineens beginnen af te kraken, zoals True Crime, The Getaway en andere gelijksoortige spellen.

  Neen, ik vind dat als je de rechten van een film overkoopt, je dan een spel gaat maken gebaseerd op het boek  Ik hoop dat er een uitgever de rechten op het boek kopen en een authentieke Godfather spel uitbrengen


 • Er komt genoeg actie voor in de film en de afwisseling van de verschillende personages - met de nodige flashbacks - is genoeg om er een actiespel van te maken

 • @bob, ik zei dat ik de hele lijn van JB spellen goed vindt, en ja er zitten wat mindere tussen. Maar over het algemeen vindt ik dat EA goeie film spellen maakt, beter als al die andere ontwikkelaars.

  Ik probeer EA bij elk spel een eerlijke kans te geven.

 • gister de film gezien - GEVAARLIJK. Over de game moetenm we nog afwachten….

 • Aan de andere kant kan dit nog goed komen

  Stel je voor dat je je zo ver kunt opwerken dat je in principe het verhaal veranderd zodat je een caporegime kunt worden en dat de Don je uiteindelijk de toestemming geeft om je eigen familie te beginnen, maar dan zie ik niet echt een einde in het verhaal…

 • Zal beslist een goede game worden!

  Ik heb er alle vertrouwen in. Kan niet wachten totdat die uitkomt.

 • t wordt vast en zeker een slechte game, gaat teveel GTA Vice City en S A achterna… laat t dan bij GTA….  kut EA

 • Reactie van Soprano (82.156.220.89) geplaatst op 16 januari 2005 21:48

  Ik vond het al een schande toen ik hoorde dat er van het heilige Scarface een game zou komen…Ik vond het ook een schande toen ik vernam dat er van het legendarische Miami Vice een spel zou komen…  Maar de schok was compleet met deze game. Ik als filmliefhebber wil van sommige movies gewoon geen games zien. What's next, games van The Terminal, 21 grams en One flew over the Chuckoo's nest?  Klassiekers moet met laten rusten, games over de wat meer recentere (pulp) films mag men wat mij betreft maken..Maar ja it's all about the benjamins.  Ga mij nu alsjeblieft niet flamen, ik praat als filmliefhebber. Er zijn er vast meer die er net zo over denken als ik, of niet?

  Enigzins mee eens eigenlijk.

  Aan de ene kant ben ik wel geïnteresseerd in het idee, aan de andere kant zie ik dit als heiligschennis.

  Voor ik me zo scherp uitlaat als jij wil ik eerst zien hoe dit gaat uitlopen, want een game van een film hoeft niet slecht te zijn. (zie de Star Wars games, KOTOR, of The Chronicles of Riddick)


 • tis nu eenmaal hip om ea af te kraken, dan hoor je er bij ( denken ze ) allemaal fanboys die achter elkaars kontje aan lopen

 • ze moeten scarface doen

 • dan nog liever dat spel cvan Scarface..

 • Rustig hé…wij kopen niet..jij moet je beheren over de actuele uitzonderlijk leuke spellen volgends individuele game playing ..

  ( ik vind mooi )

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren