1. Australische uitbreiding voor Transport Giant

Australische uitbreiding voor Transport Giant

Het spel Transport Giant krijgt een uitbreiding met de naam Down Under. Zoals de titel al aangeeft, speelt Transport Gaint Down Under in Australië af. Elk land heeft zijn eigen regels en verrassingen en dat geldt ook voor Australië.

De uitbreiding bevat onder andere twaalf historische missies. In deze missies, die ongeveer tweehonderd jaar van de Australische geschiedenis bedekken, speel je enkele belangrijke historische onderwerpen na die erg belangrijk zijn geweest voor de infrastuctuur van Australië. In deze missies kom je ook belangrijke gegevens over Australië zelf te weten.

Daarnaast zijn er ook vijftien nieuwe speelvelden waar geen einddoel is opgesteld en waar je op je gemak een infrastructuur kan aanleggen. In totaal zijn er dertig accurate voertuigen uit Australië in Transport Giant Down Under te vinden. Ook zijn er nieuwe gebouwen in het spel te vinden die een Australische stijl hebben.

Op 18 februari is deze uitbreiding van Transport Giant te koop. Transport Giant Down Under zal voor ongeveer €30,- verkocht worden. De eerste screenshots van de uitbreiding kun je hier vinden. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Yes, net waar ik op zat te wachten. Ach zo sponsoren we JoWood tenminste zodat hun Stargate spel beter wordt :)

  • dit spel ziet er wel geinig uit meschien toch is na kijken.

  • kut spel komt niet eens in de buurt van transport Tycoon, heb namelijk allebei de spellen gespeeld, ( voordat er iemand begint te zeuren )

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren