1. Kijkje op de Battlefield Heroes Beta

Kijkje op de Battlefield Heroes Beta

Ja ik ben één van de gelukkige die een betacode heeft van Battlefield Heroes de nieuwe gratis game van EA. Ik heb de betacode nu ongeveer 1 week in mijn bezit en heb het spel al uitvoerig gespeeld. De vorige delen van Battlefield werden en worden nog door miljoenen mensen gespeeld of dit succes met Heroes ook gehaald gaat worden is nog maar de vraag.

Klassen:

In Heroes heb je in het begin de keuze uit 3 verschillende klassen. Met elk hun eigen specifieke plus en minpunten. Zo heb je de Commando die uitermate snel is en als primaire wapen een sniper heeft. Maar dit geweer heeft weinig ammo en de Commando heeft de minste levenspunten van de 3. De Soldaat heeft als voordeel dat hij een special kracht “ See-the-enemy” heeft waardoor die de vijand door de muren kan zien. De Soldaat kan zijn teamgenoten ook genezen en gebruikt een machine pistool. De Gunner is het traagst van alle drie , maar heeft wel het sterkste wapen in zijn bezit. Hij gebruikt onder andere granaatwerpers en vlammenwerpers. Ook heb je de keuze uit verschillende voertuigen : tanks,jeeps en vliegtuigen staan tot je beschikking. De besturing hiervan werkt simpel maar heel goed.

Voorwerpen:

Battlefield Heroes is een gratis spel. Je kan dingen kopen maar dit is niet perse nodig. Zo is het mogelijk om via de behaalde punten in het spel verschillende items aan te schaffen. Heb je geen zin om dit helemaal via punten te gaan doen is het ook mogelijk om via micro-credits dingen te kopen. Je kan op jou account geld storten waarmee je bijvoorbeeld : nieuwe outfits,betere wapens koopt. Alle items die je koopt zijn voor een bepaalde tijd je kan kiezen of je je outfit 1 week wilt houden of dat je het liever toch 1 maand draagt. Na deze tijd is je item weer verdwenen en dien je het opnieuw te kopen.

In de beta die ik gespeeld heb zaten nog aardig wat bugs. Waarschijnlijk zal dit uit het spel gehaald gaan worden. Ik heb ook wat reacties gevraagd aan de andere spelers die ik online tegenkwam. Zo vroeg ik aan Techpriest wat hij graag verbeterd zou willen zien in het spel. Ik wil graag dat er wat langere rondes komen , de rondes die je nu speelt zijn aardig kort en zijn snel over. Ook zou het leuk zijn als er een soort Squad systeem in komt was zijn antwoord/

Eindconclusie:

Mijn voorlopige conclusie is erg goed. Als je de vorige delen van Battlefield grijs hebt gespeeld raad ik je aan dit deel ook te gaan downloaden. En het is gratis dus wat let je om het een keer uit te proberen. Mocht het toch niet helemaal jou ding zijn wacht dan gewoon op Battlefield 1943.

Dit artikel delen

Over de auteur