1. Hier wordt k nou zo moe van...

Hier wordt k nou zo moe van...

Wie de afgelopen paar weken een beetje het game-nieuws heeft gevolgd zal waarschijnlijk hebben gemerkt dat ontwikklaars steeds vaker iets moeten doen om hun game in de aandacht te zetten. Natuurlijk is er met een beetje reclame niks mis, maar het begint nu mijn neusgaten uit te komen.

Steeds vaker zie ik op IG staan :**** zal de beste game van het jaar worden, of: **** zal zeer goed gaan verkopen. Of iets in die trant. (de ** staan voor de naam van een spel. vul zelf maar iets in) Wat heeft dat voor nut om te gaan zeggen? Dat zien we dan wel. Dan moet ene flipse weer op die manier reclame gaan maken. Ik wil liever verrast worden. Als ik van tevoren alles wist over een spel zou ik dat spel niet meer hoeven kopen, want ik weet toch alles al. Of die aankondigingen van aankondigingen, daar snap ik ook geen barst van. Doe die aankondiging dan meteen! Daar heb je compleet niks aan.

Of het ergste is misschien wel dat ontwikkelaars gaan roepen dat de 360 huppelepup niet aankan. Dan denk ik: "Lekker boeie!".Bijvoorbeeld de makers van Heavy Rain, terwijl hij eerst voor de 360, Ps3 en de PC zou komen. Dan laten ze de 360 vallen. Ok misschien kwamen ze er wat laat achter. Wat dom zou zijn maar het is acceptabel. En dan komt hij ook niet voor de PC! Terwijl die betere graphics dan allebei de consoles op het beeld kan toveren. Of Guerilla die dat ook riep, maar een maand later zeiden ze dat het weer wel kon. Tsja, als de ontwikkelaars er niet waren hadden we geen games, maar soms doen ze rare dingen....

Dit artikel delen

Over de auteur