1. Uitmelking

Uitmelking

Alright, het is ages geleden dat ik een serieuze blog heb gepost. Mijn zichtbare activiteit op insidegamer is ook beneden de nul-grens, zou je kunnen stellen. Maargoed, waar mijn blog om draait is de uitmelking van de mensheid die tegenwoordig een grote rol speelt in niet alleen de nederlandse samenleving, maar over het algemeen.

Een mooi voorbeeld in Nederland is de rijlessen en examens die men moet afleggen om zo'n felbegeerde papiertje te kunnen bemachtiging. Ik les nu ruim een jaar, op het moment van schrijven zo'n 25 lessen gehad. Als arme student en topsporter heb je gewoonweg het geld er niet voor om zoals anderen één keer in de week te kunnen lessen, noch de tijd ervoor. Echter was vandaag de dag dat ik voor de tweede keer mijn rij-examen mocht afleggen. Na de sterren van de hemel te hebben gereden tijdens mijn rijles was het dan zover om mijn examen te doen. Ik werd opgeroepen en maakte kennis mijn mijn examinator. Na het een en ander te hebben doorgenomen vroeg de beste man of ik geen ander identiteits bewijs bij mij had, omdat mijn paspoort gister was verlopen. Klote.. Helaas had ik niets anders en door deze stomiteit kon ik helaas geen examen afleggen. Hij vertelde mij nog fijn dat ik mijn geld, een kleine twee-honderd-vijftien euro kwijt was..

Mijn grond zakte onder mijn voetten vandaan. Want die shit, het bedrag, daar werk ik een halve fucking maand voor. Ik begon uit te vallen omdat het pure onmacht was. Uiteindelijk calmeerde mijn rij-instructeur mijn stemming en verlieten het gebouw. Het geluk wil, dat ik het nodige inside connecties heb binnen de rijschool en het vergoed wordt voor me. Maar uiteindelijk, de boodschap van deze blog. Shit draait tegenwoordig alleen nog maar om geld. Het CBR laat mensen zakken om de meest onzin redenen maar zien hun salaris stijgen. Corrupte tyfus zooi.

Dit artikel delen

Over de auteur