1. Numero uno

Numero uno

Hier is hij dan. Mijn eerste blog op Insidegamer. Na al een enkele keer een blog op Hyves te hebben geplaatst, heb ik besloten die paupersite te laten voor wat het is. Bloggen op Insidegamer is helemaal hip en heeft absoluut de toekomst. Dat zul je op dit moment misschien nog niet zien of zeggen, maar geloof me; het gaat gebeuren. En deze blog zal daar ook een aandeel in hebben.

Op welke manier? Ik heb geen idee. Ik scheen altijd wel aardig te kunnen bloggen over niets. Je kent het wel; je typt maar wat weg en enkele A4-tjes later lees je terug wat je getypt hebt. En wat blijkt? Die paarhonderd woorden vormen een verhaal dat als een lul op een drumstel slaat.

Mogelijk ken je deze situatie niet. Lees in dat geval rustig verder en je snapt meteen wat ik bedoel. Immers ben ik nu bezig aan de derde alinea zonder ook maar één zinnig woord gedeeld te hebben. Bloggen is leuk, maar zorg dan dat je iets te vermelden hebt. Helaas is dat in dit geval niet van toepassing. Mijn leven is saai, erg saai. Begrijp me echter niet verkeerd. In mijn ogen is er niets mis met saai. Ik ben gek op rust en regelmaat. Saai toch dat mijn vriendin regelmatig het eten voor me klaar heeft staan als ik bij haar langs ga? Ja, saai, maar ook verdomd handig en bovendien erg lief van haar.

Er zit dan ook een behoorlijk sleur in mijn relatie. Wat zeg ik, een sleur in mijn leven. Maar hoewel 'sleur' vaak zo'n negatieve ondertoon heeft, houd ik er juist wel van. Rust en regelmaat, ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Door de sleur weet ik wat ik aan mijn vriendin heb, wat ik aan mijn baan heb, wat ik aan mijn vrienden heb. Geen verrassingen. Geen onverwachte voorvallen. Gewoon same day, same shit. En ik ben er gek op.

Net zo gek als op het bloggen over inhoudsloos geneuzel, getuige deze blog. Tijd om mij terug te trekken in mijn sleur. De sleur die even bruut werd onderbroken door deze onverwachte blog. Deze godvergeten blog. Rust en regelmaat, heerlijk.

Dit artikel delen

Over de auteur