1. Frustraties?

Frustraties?

De laatste tijd wisselen mijn emoties nogal wat af. Het ene moment ben ik zo vrolijk en hyper als wat, de andere keer zie ik het even niet meer zitten door die klote school en vervolgens ben ik ongelooflijk boos. Dat laatste kwam vandaag weer voor. Ik was van plan om even Resident Evil 5 te gaan spelen en alle mislukte zombies in dat spel helemaal naar de gallemiezen te schieten.

Mijn vrolijke humeur werd al gauw weggespoeld, want het eerste wat ik zag was een los schijfje. Wanneer het een cd is van m'n broer of broertje, maakt het me geen ruk uit. Ik draai het schijfje om en zie: Gran Turismo 5 Prologue. Als ik ergens pissig van word, is het wel van een los schijfje van de Playstation 3. Dit werd nog erger doordat mijn kleine 'aardige' broertje zelf geen enkel spel gekocht heeft en alleen mijn spellen gebruikt.

Dit veroorzaakte een enorme uitbarsting naar hem die door het hele huis te horen was. Om maar even te kijken wat hij nog meer veroorzaakt had, ging ik weer naar beneden. Ik pakte al mijn spellen en begon de schijfjes te bestuderen. Ik begon bij Pro Evolution Soccer 2008 en daar begon het al. Mijn broertje was de enige die deze schijf ooit gebruikte, omdat ik alleen nog FIFA speel. De hele rand zat onder de vingervlekken, en ook binnenin. Toen ik naar de andere schijfjes keek bleken deze er net zo uit te zien en zelfs Killzone 2, welke de kleine koter blijkbaar snel uit de console heeft gehaald tussen twee vingers.

Bruisend van woede zocht ik in het kantoortje van mijn vader naar schijfjesschoonmaakspul. Nadat ik alles grondig schoon gemaakt had, stapelde ik alles op elkaar en liep naar boven. Mijn broertje die met open deur op zijn computer Hyves zat te terroriseren en verbaasd opkeek toen ik tevoorschijn kwam met een stapel spellen in mijn armen. 'Huh, hoezo doe je dat nou weer?' Mijn hemel, wat denk je zelf dikke geit? Dat wilde ik graag zeggen, maar ik liep maar door om nog een uitbarsting te voorkomen. Dat ik al mijn spellen had meegenomen had tot gevolg dat beneden nog 3 spellen lagen, heerlijk gevoel was dat.

Trots loop ik naar beneden om wat te drinken en zie mijn broertje sip op de bank zitten. 'Moi!' zeg ik vol enthousiasme. Hij vond het dus niet erg leuk, maar ik wel. Ik ging lekker verder met Resident Evil 5 totdat we gingen eten. Ik kom lekker boven en het gesprek ging alweer over mijn games. En mijn broertje zei: 'Waarom is trouwens alles weg bij Gran Turismo?' 'Omdat die op mijn kamer ligt natuurlijk.' 'Nee, al die auto's zijn weg.' HUH! Ik zat echt even verbaasd te kijken, en mijn broer zei opeens: 'Ja ik wilde overnieuw beginnen.' Nou, ik kan je vertellen, ik was enorm pissig. Al mijn lekkere auto's die ik met bloed zweet en tranen verdiend had. En dan vraag ik me af waarom hij dat dee, omdat dat blijkbaar de enige keer was geweest dat hij dat spel speelde..

Dit artikel delen

Over de auteur