1. What’s up with SSX?

What’s up with SSX?

Ik ben altijd al fan geweest van SSX. Tricky was echt geniaal en ik heb me er dan ook zeer zeker mee vermaakt. SSX 3 borduurde hier vrolijk op verder met een grote berg waar je minuten lang van af kon snowboarden. SSX On Tour heb ik dan niet gespeeld, maar volgens mij was die ook nog behoorlijk tof.

In ieder geval wat ik hier mee wil zeggen is dat ik gewoon een nieuwe SSX game wil voor deze generatie. Ik bedoel de spellen waren allemaal gruwelijk vet en onder de pers kregen ze ook hoge cijfers. Het laatste deel SSX Blur stamt uit 2007, maar dat was alleen voor de Wii, die heb ik dus niet en dat schiet dus lekker veel op…

Waarom brengt EA nou dan geen nieuw deel uit. Eerlijk gezegd zou ik het niet weten. Misschien dat ze er klaar mee waren? Maar dat lijkt me niet geheel logisch. Hoe vet zou het zijn om een nieuw SSX deel te hebben voor de PS3 of Xbox 360? Lekker over de top snowboarden.

Zouden het dan de verkoopcijfers zijn? Mij lijkt het ook relatief sterk, maar echt goede info over de verkoopcijfers heb ik niet echt. Wat ik wel weet is dat SSX 3 het op de PS2 behoorlijk goed heeft gedaan.

Dus EA geef mij en ook andere please nog zo’n mooie SSX game!

Dit artikel delen

Over de auteur