1. KUT!

KUT!

Tsja, ik denk dat sommige mensen dat wel kennen... Aan elke prijsvraag doe je mee, van kranten, radio en TV. Om over internet nog maar te zwijgen. Helaas heb je nog nooit wat gewonnen, elke keer weer die teleurstelling als je je naam niet ziet staan bij de uitslag van een prijsvraag.

Totdat ik maandag een mailtje kreeg van Arthur. Ja, inderdaad; de welbekende InsideGamer-redacteur. Ik dacht; huh? Arthur van Vliet, waar ken ik die naam toch van? Totdat ik het onderwerp van het mailtje zag; PROTOTYPE User Preview. Nu wist ik het! Ik was helemaal door het dolle heen (lees: ik zat rustig op m'n stoeltje) toen ik het mailtje las. Eindelijk had ik een prijsvraag gewonnen! Eindelijk was ik de winnaar en eindelijk mocht het prachtige PROTOTYPE spelen! Een game waar ik stiekem toch wel erg benieuwd naar ben en erg naar uitkijk. Natuurlijk wisten al m'n vrienden (heb ik vrienden dan?) binnen no-time dat ik hiervoor was uitgenodigd en ik naar het grote Amsterdam mocht komen! Ik las het mailtje nogmaals aandachtig door en kwam tot de ontdekking dat er nog twee mensen waren uitgenodigd om naar InsideGamer te komen, Erwin en Yannick, god weet wie dat zijn, maar misschien dat ze reageren onder deze eigenlijk al best lange log, die eigenlijk zinloos is.

Maargoed, toen ik verder in mailtje keek zag ik dat deze Userpreview op een tijd was waarop ik eigenlijk lekker op school hoorde te zitten. M'n wereld stortte in (lees: ik zat nog steeds lekker rustig op m'n stoeltje) en ik vond het best wel erg. Eindelijk won ik eens een keer prijsvraag en dan kan ik er niet aan deelnemen, dat is volgens mij één van de ergste dingen die je kan overkomen als gameliefhebber. Anyways, ik heb Arthur netjes terug gemaild met daarin de informatie dat ik helaas niet langs kan komen, hoe graag ik ook zou willen. Hopelijk heb ik nu iemand anders heel blij gemaakt die langs mag komen voor de Userpreview van PROTOTYPE. Voor deze gebeurtenis is ook maar één woord: KUT! Vandaar de unaniem gekozen titel.

Dit artikel delen

Over de auteur