1. GTA IS WEL VET!

GTA IS WEL VET!

Zo, ik heb mijn punt gemaakt. Grand Theft Auto IV is wel één van de vetste, meest vermakelijke/realistische spellen ooit gemaakt. Negeer de haters met hun 'ik wil net als in San Andreas een paarse dildo of kettingzaag' want dat is gewoon niet vet! GTA IV is haast perfect.

Jup, dat lees je inderdaad correct. Een jaar na de release aanbid ik de game opeens enorm. Waarom, vraag je me? Daar zijn verschillende redenen voor. Een paar dagen geleden heb ik per toeval met een paar vrienden online GTA IV gespeeld. We waren dat eeuwige Call of Duty en Killzone beu en waren eigenlijk van plan om Saints Row 2 online te spelen (dat is al helemaal madness) maar aangezien ik die bij iemand thuis had laten liggen zat dat er niet in.

Eerst viel het me nog vies tegen. In GTA komt er (dankzij de auto-aim) enkel geluk aan te pas en dat zorgt wel voor veel chaos en lol, maar ook voor veel frustratie. Ik vind het namelijk het vetst om gewoon met zijn vieren door de stad te racen op Kawasaki's ofzo. Daarna rijd je natuurlijk onschuldige mensjes aan, plant je je achterwiel in hun gezicht en begin je een bloederige burnout te draaien. Maar aangezien iedereen online maar een beetje op elkaar aan het schieten is (en er altijd wel iemand is die alle fun weer verpest met zijn bazooka'tje), besloten we de normale Party-Mode te doen.

Helaas wist ik niet hoe je politie en such inschakelt en weet ik ook niet beter dan dat deze modus de enige is waarin je met enkel een paar vrienden kan spelen en niet met tientallen vreemden. Tips zijn bij deze dus welkom. Maar nu is alles dus GTA. Online maken we standaard Liberty City onveilig en doen niets anders meer met ons Playstation 3'tje! En o ja: de singleplayer van GTA IV ben ik opnieuw gaan spelen en die is ook heeeeel vet!

EN NU IEDEREEN CHAMPIONS LEAGUE FINALE KIJKEN!

MIJN VOORSPELLING: MANCHESTER UNITED 2-1 BARCELONA

Dit artikel delen

Over de auteur

Mad