1. Nieuwe patch voor klassieker Starcraft in aantocht

Nieuwe patch voor klassieker Starcraft in aantocht

Starcraft, één van de beste strategie spellen ooit gemaakt krijgt ruim zeven jaar na release nog een patch. Starcraft is vandaag de dag nog steeds erg populair, vooral in Korea lijken ze er geen genoeg van te kunnen krijgen.

Tussen al het werk wat Blizzard heeft aan World of Warcraft hebben ze tijd gevonden om een nieuwe patch voor Starcraft in elkaar te zetten. Buiten een aantal kleine verandering zullen er ook een aantal dingen worden toegevoegd. Zo zal er een friends lijst worden toegevoegd waardoor je makkelijk kan communiceren met vrienden. Ook zullen de drie populairste speelvelden (Lost Temple, Dire Straits, en Rivalry) worden geupdate om de gameplay te bevorderen. De patch moet in de komende weken beschikbaar worden gesteld. Meer informatie over patch 1.12 voor Starcraft is hier te vinden op de website van Blizzard.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Cool toch nog een patch zal denk ik wel de laatste wezen ;)

 • Dat is wel mooi hoor, dat Blizzard na al die tijd nog steeds aan die fans denkt.  Laatste? Werd ook bij de vorige gedacht :)

 • leuk voor de mensen die het nog spelen, maar ben er 1,5 jaar geleden toch mee gestopt. Maar ik had altijd al een friendlist hoor

 • Starcraft = Best Game Ever. In ieder geval totdat Starcraft 2 uit is.

 • Hmmzz waarom maken ze nou niet in de patch een optie dat je je resolutie hoger kan doen :S  Als ik namelijk alles standaard op 640x480 heb staan verdwijnt alles uit beeld :(

 • kijk eens aan lachen :) beste RTS game ever en dan nog een update ervoor :)

 • ik heb het orgineel ook thuis vet spel speel het bijna iedere week wel een keer

 • STARCRAFT STARCRAFT ('t is nu 17-10-06, en heb het spel sinds de launch, speel het elk jaar wel weer een paar weken echt fanatiek!!!)  Brilliant spel!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren