1. Aangekomen in LA

Aangekomen in LA

Na een reis van zo’n veertien uur is het dan eindelijk zo ver, de InsideGamer-club is aangekomen in Los Angeles. Vanavond om 1930 Nederlandse tijd staat de eerste persconferentie gepland, maar voordat het zover is, gaan wij eerst nog een nachtje slapen. Het is op dit moment 2230 in de avond en voor mijn gevoel heb ik een nacht overgeslagen.

We hebben in tegenstelling tot de voorgaande jaren niet voor een hotel gekozen. In plaats daarvan rijden we rond in twee hippe auto’s en verblijven we in onze eigen villa. Dit huis heeft geen luxe in de vorm van een zwembad, maar weet qua oppervlakte echt indruk te maken. Er worden al grappen gemaakt dat je al begint te zweten als je van de douche naar de tuin loopt en daardoor net zo goed weer een nieuwe douche kunt nemen.

Vanavond hebben we een smerige vette pizza gegeten, waar ik niet verder kwam dan de helft en voor de rest in een soort kampvuurhouding gezeten en wat biertjes gedronken. Naast de InsideGamer-jongens wordt het huis ook bevolkt door Youri (die tegenwoordig de hoofdredacteur van Gamer.nl is), Kris (die ook nog leeft) en Simon, die onder andere voor Chief en Games Guide schrijft.

Om het feest compleet te maken zijn oudgedienden Jaap en Marvin ook in tha house. Beide heren zijn niet meer actief voor ons, maar wel nog onze grote vrienden. Wij verwachten ze dan ook elke avond op onze veranda.

Voor nu wens ik jullie plezier met hetgeen we later vanavond gaan doen. Wil je alles op de voet volgen, dan hebben we natuurlijk ook onze E3-pagina gelanceerd!

Dit artikel delen

Over de auteur