1. Lekker feestje vieren met Jay-Z

Lekker feestje vieren met Jay-Z

Zo, de eerste dag van de E3 zit er op. Drie persconferenties afgelopen en veel toffe dingen gezien. Morgen belooft ook interessant te worden met Nintendo’s en Sony’s persconferenties. Daarnaast is morgen de eerste dag dat de beurs daadwerkelijk open gaat.

Maar voordat ik ga slapen, nog even een weblog over hetgeen ik net heb meegemaakt. Activision had ‘wat geld over’ en besloot een feestje te houden ter ere van Guitar Hero 5 en DJ Hero. Hoofdacts? Jay-Z en Eminem. Nu moet ik eerlijk zijn, met Eminem heb ik echt niks, maar Jay-Z vind ik erg cool. Niet voor niks is mijn nickname er van af geleid.

Voordat Jay-Z op het podium kwam, spotten we heel veel celebrity’s, zoals Toby Macguire, Matthew McConnely, Nicole Hilton, Kelly Osbourne en de Olsen tweelingen. Althans, dat wist Kris mij te vertellen. Ik was bezig te luisteren naar een kicken DJ, die door Travis Barker op de drums werd begeleid (hoop namen, vergeef me als ik een spelfout maak). Echt heel cool.

Toch was het optreden van Jay-Z voor mij het meest interessant. Helaas ging de parkeerplaats waarop we stonden om twaalf uur automatisch met een hek dicht en moet ik morgen ook om half zeven op. In totaal dus maar twintig minuten van Jay-Z gezien, maar ja, het meest toffe nummer gehoord. Geniet mee in het onderstaande filmpje, gefilmd met een fotocamera, dus de kwaliteit is om te janken.

In other news: op dit moment zijn Jeffrey en Mark heel druk bezig met de eerste video. Het internet is hier ruk, dus naast de tijd om te editten gaat het ook een tijd duren om up te loaden. Hopelijk kunnen jullie aan het einde van deze dag van de video genieten!

Dit artikel delen

Over de auteur