1. Tom Clancy's H.A.W.X

Tom Clancy's H.A.W.X

Een tijdje geleden was ik blij toen er een nieuwe Tom Clancy's game kwam, het had te maken met straaljager vliegen en toen het dan eindelijk uitkwam met de naam H.A.W.X. Ik kocht het op de eerste dag omdat ik de filmpjes heel gaaf vond en helemaal weg was van de screenshots. Toen ik het eenmaal had vond ik het echt een gaaf spel. Je moet tankeenheden bombarderen, andere jagers neer schieten met je raketten om zo je doel te beschermen zodat deze veilig op een bestemming kan aankomen. Er zijn ook levels over steden die worden aangevallen. Het spel ziet er echt heel mooi uit en de besturen van je straaljager werkt prima.

Ik heb even de achterkant bekenen en was toen begonnen met gamen. Ik vond het de eerste week echt heel gaaf, ik zat iedere dag een paar uur te spelen, maar niet eens zo heel lang. want na die week was ik er een beetje op uitgekeken. Je kan alle levels nog wel weer opnieuw gaan spelen om zo weer extra punten te halen, maar wie wil dat nou. Ik in ieder geval niet. Maar het is ook weer zonde om er nu al mee te stoppen. Welke opties had ik nog, online. Dat ging ik proberen. Het is best leuk hoor, maar het is iedere keer hetzelfde. Je moet ook nog eens lang wachten voor je een potje kan beginnen. Online kan je ook punten halen, maar erg makkelijk vond ik dat niet. Dat komt omdat je punten krijgt voor ieder vliegtuig dat je neerschiet, alleen is het jammer dat je voor je een vliegtuig kapot schiet er meestal 2 raketten nodig zijn. Dus als je een raket op iemand schiet is er wel iemand anders die het uiteindelijk voor je afmaakt, en dus ook degene is die de punten meeneemt.

Begrijp me niet verkeerd, het is een leuk spel, voor een weekje. Totdat je het hebt uitgespeeld, want daarna is het gewoon niet leuk meer, tenzij je online leuk vind. Maar daar ben je ook na hooguit 2 weken op uitgekeken.

Dit was dan mijn mening over Tom Clancy's H.A.W.X

Dit artikel delen

Over de auteur