1. RaceGames

RaceGames

Ik hou van auto's en van alles wat erbij hoort. Alleen zijn er een paar problemen. Ten eerste, ik ben 15 jaar en kan mijn rijbewijs dus niet halen. Ten tweede, ik ben geen miljonair dus kan ik niet ferrari's, lambo's, veyron's enz. kopen. Daar hebben ze wat op gevonden, Racegames.

Hierin kan iedereen mooie auto's kopen, racen en alles wat je wel zou willen

Dan zou je denken dat je problemen zijn opgelost. Dus je hebt de zelfde problemen als ik en gaat naar de winkel om een racespel te kopen. Je koopt MarioKart. NEEEE!!!!!. Dan is je probleem nog niet opgelost. Het is wel leuk, maar meer ook niet.

Wat ik nou een game vind die de problemen oplost is Juiced2. Het is mijn lievelingsspel. Dat is best knap voor een spel van bijna twee en half jaar oud. Juiced bevat alles. Het racen is redelijk realistisch, maar ook weer niet zo echt dat het vervelend wordt. En dan is er nog het pimpen. Je hebt 10 soort bumperkits per auto, veel velgen en je kan uit alle soorten verf kiezen. Ook zijn er veel soorten auto's. Je hebt keuze tussen auto's als clio's, golf GTI'tjes en kevers tot Aston Martin's, Ascari KZ1's, Koeningseggs en Pagani's. Wat wil je nog meer??

Maar dat was wel weer genoeg over Juiced2. Als je op mijn verlangslijstje kijkt zie je GranTurismo 5(de echte, niet de prologue). Dat lijkt me helemaal geweldig. Maar waarom duurt het zolang voordat ie komt??

Toen de prologue uitkwam werd er gezegt dat de echte iets meer dan een jaar later uit zou komen. Dat was ook de rede waarom ik de proloque niet kocht, ik dacht dat ik wel een jaartje zonder kon.

Maar nee, het was maart 2009 en geen GT5. En nu wordt er gezegd dat GT5 met de kerst en mischien nog wel later uitkomt. Nou ja, we zullen even moeten wachten.

Maar toen las ik op InsideGamer iets over een nieuwe Need for Speed, shift genaamd. Het zou realistisch worden. En toen ik de screenshots zag, leek het daar inderdaad op. Nu weet ik alleen niet of ik hem wel zal kopen. Want ik denk dat GranTurismo toch wel de koning van de realistisch racegames is. Maar dat zie ik dan wel weer.

Alleen ontbreekt er één ding aan beide games. Je kan niet pimpen. Ik kan wel zonder maar het zou toch mooi zijn om in je porsche met een dikke bumperkit en een stel Giovanni velgen over de Nurburgring te scheuren. Dan race je pas in steil. Vooral als je dan online racet en iedereen vliegt van de baan af omdat ze schrokken van je mooie auto.

Dit was dan mijn verhaal over racegames. Bedankt voor het lezen.

Dit artikel delen

Over de auteur