1. Als de katten van huis zijn...

Als de katten van huis zijn...

Als de katten van huis zijn… werken de muizen zich de pleuris

Zoals jullie wel gemerkt hebben was een groot deel van de redactie afgelopen week naar Los Angeles voor de E3. Natuurlijk hebben wij als thuisblijvers ons ook niet verveeld op kantoor. Zo mochten we de dronken teksten van de LA-gangers ontcijferen, als slaven op het geluid van de trom E3-nieuws posten en baarde Gerard een kind onder zijn bureau. Ok, toegegeven, dat van die trom is misschien niet waar… “Ja Gerard? Wat zeg je? Geen dochtertje?” Ok, ok, dat van het kind was misschien ook niet waar.

Hard aan het werk om de E3 coverage zo compleet mogelijk te maken.

Afgezien van de bizarre hersenspinsels van ondergeschreven persoon hebben we weldegelijk hard gewerkt om jullie alle E3 content zo snel mogelijk te bieden. Zo zijn er voor zowel de eindredactie als het nieuws overuren gedraaid, zijn er flink wat plaatjes gemaakt en is er ook op technisch gebied het nodige gedaan. Natuurlijk was er ook wel tijd voor lol en hebben we dankbaar misbruik gemaakt van de leegte op kantoor.

Zo hadden we de terroristische dreiging van een Red Faction: Guerilla Walker die moslim-extremist bleek te zijn, hebben we onze plichten genegeerd door te gaan feesten op de launchparty van De Sims 3 en zijn we de trotse eigenaren geworden van ’s werelds nieuwste kantoorattractie: de bureaustoel-achtbaan.

Nadat de politie er achter kwam dat het om een grap ging, konden er maar weinigen nog om lachen.

En op sommige punten is er ook niks veranderd.

Zoals ik al aangaf zijn we met een paar man naar het launchevent van De Sims 3 geweest. Misschien behoren we niet allemaal tot de doelgroep, maar als we ook maar het vermoeden hebben dat er gratis drank te krijgen is op nog geen vijf minuten loopafstand (het was praktisch naast het kantoor) zijn we graag van de partij. Even zonder dollen, launchevents kunnen leuk zijn en het was best grappig dat aanstormend talent Valerius de avond opende met een Simlish-versie van hun hitsingle “She doesn’t know”. Het was wel jammer om te zien dat er maar voor weinig mensen ruimte was, maar een gezellige borrel was het zeker wel. Wat de aandacht voor De Sims 3 zelf betreft, ach ja, die game verkoopt zichzelf wel.

Wie gaat er niet los op de Simlish versie van “She doesn’t know” van Valerius?

Ok, misschien verkozen wij de alcohol boven de band, so what?

Jawel, hier is ie dan, de enige echte bureaustoel-achtbaan ter wereld!

Dit artikel delen

Over de auteur