1. Voor een miljoenenpubliek...

Voor een miljoenenpubliek...

Twee weken terug hebben jullie al kunnen lezen over mijn UFC-avonturen in Las Vegas. Toen had ik al behoorlijk de fanboy uit lopen hangen met mjn fotocamera, dus afgelopen zaterdag was het tijd voor de volgende stap. De UFC kwam namelijk naar Keulen in Duitsland en THQ had mij uitgenodigd om ter ere van het succes van UFC 2009: Undisputed op de eerste rang te komen zitten.

Deze keer zat ik zo dichtbij dat ik de klappen kon horen, het zweet en bloed kon zien vliegen en de vechters een boks kon geven tijdens hun aftocht uit de kooi. Een hele goeie positiie om een paar hele goeie partijen te aanschouwen. Hoogtepunten waren de bloederige slooppartij met de boomlange Nederlander, Stefan Struve en de twee hoofdpartijen. In de eerste nam de worstelende Cain Velasquez het op tegen de hard stotende Cheick Kongo. De tweede was tussen publieksfavoriet en MMA-monster Wanderlei Silva en mijn persoonlijke favoriet Rich Franklin. Beide partijen hielden mij 3 ronden lang op het puntje van mijn stoel, terwijl het dak van de Lanxess Arena eraf ging. Ik zal verder niets spoilen, maar wil bij deze wel Jürgen van THQ bedanken voor deze geweldige ervaring.

Nu begrijp ik dat jullie geen tweede keer zitten te wachten op foto's van Philip met de Ringgirls, Philip met de vechters of Philip met andere UFC-relateerde figuren. Want ja, laten we eerlijk zijn. Jullie willen Philip zien! En met jullie de rest van wereld. Dus wat doe je dan? Dan zorg je dat je voordringt tussen de rest van de UFC-fanaten om een halve seconde in beeld te zijn tijdens de live-uitzending van UFC 99: The Comeback. Enjoy!

Dit artikel delen

Over de auteur