1. Ubisoft aan de slag met twee Sony films

Ubisoft aan de slag met twee Sony films

Ubisoft heeft vandaag aangekondigd een overeenkomst te hebben bereikt met Sony Pictures Animation, de animatiestudio van Sony. Het betreft licenties van Open Season en Surf’s Up, twee animatiefilms die vanaf september 2006 en zomer 2007 in de bioscopen te bewonderen zullen zijn. De spellen zullen rond dezelfde periode waarin de film uitgebracht wordt op de markt gebracht worden. Beide spellen worden ontwikkeld door het team dat ook Prince of Persia: Warrior Within maakte.

Open Season speelt zich af in een bos, waar een hert en een beer het proberen tegen jagers op te nemen. De stem van de beer is ingesproken door komediester Martin Lawrence. Surf’s Up gaat over de sport surfen, en wordt gemaakt door het team achter Toy Story 2.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • hmmm……….lijkt me niet echt super………

 • Ik zie wel,…en dan is het al zowat 2007! Wat de fok kunnnen we dan wel niet verwachten? Weer iets innovatiefs op filmgebied?

 • cooooool

 • Finding nemo was al stukken beter dan Shark tale..

  Eigenlijk zou het wel cool zijn als Sony pixar zou overnemen

 • @ The_untouchable  waarom dat ?

 • gewoon, pixar heeft nog 1 film voor disney: cars

  Daarna moeten ze opzoek naar een nieuwe uitgever.

  Enja, sony zou daar goed voor zijn.

  En pixar heeft zowiezo kwaliteiten, dus slecht zal het voor geen van beide zijn.

  Ik ben wel benieuwd naar de sony-animaties, wie weet overtreffen ze die van pixar wel, maar dat betwijfel ik.  Dat 3D animatie heeft wel een hele toekomst, er komen meer een meer bedrijven aan die dat zullen toepassen:  Disney zal na pixar een nieuwe studio aannemen (een studio die claimt goedkoper en sneller te werken als pixar en toch dezelfde kwaliteiten bied, ik geloof er niets van)  pixar blijft bestaan onder een nieuwe/nu nog onbekende uitgever

  (toy story1&2, bugs life, incredibles, monster inc..)  Er is nog dreamworks (shrek1&2, shark tale,..)  Dan komt sony er nog bij  En dan zijn die makers van Ice age er nog die nu aan robots werken  Jaja, de tekenfilms worden volledig vervangen door deze 3D animatie

 • @ The_untouchable  zo zeg ! jij weet er veel van ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren