1. Fanboy's fanboy's....zucht

Fanboy's fanboy's....zucht

Ik ben net nieuw hier op IG maar ik kijk al een hele tijd mee in de berichten en naar de reacties, en vooral die reacties hangen me de neus uit. Die vreselijke fanboy reacties, daar kan ik me zo aan ergeren! Je zou kunnen zeggen dat ik gewoon niet moet kijken naar die reacties maar wat nog erger is, is dat ik iedere keer weer benieuwd ben wat voor onzin ze nu weer uitkramen.

Eigenlijk zal dit wel een erg nutteloze log worden want ik kan ik hier in m`n eentje niets aan doen, maar voor die fanboy`s die dit lezen, kijk eens naar jezelf! Hieronder laat ik wat reacties zien op een paar nieuwsberichten van de afgelopen tijd, kijk en huiver:

Uit: Grand Theft Auto dan toch naar de Wii

-Laat maar komen, niet dat ik het ga kopen, maar het is leuk voor het asortiment! Zo snoeren we de mond van alle anti-Nintendo figuren :D

Blijkbaar is er een soort groepsgevoel ontstaan bij de mensen die dit soort reacties produceren.

Uit: Sony waarschuwt grijze importeurs

-geef mij maar nintendo die zijn niet zo noob!

Sommige reacties zijn ook ontzettend nutteloos.

Uit: Wii Sports in Japan populairder dan Zelda

-Het wordt weer pijnlijk duidelijk waarom third-parties Nintendo altijd links laten liggen. Elke generatie wordt aan ons en aan de third-parties beterschao beloofd door Nintendo, elke keer weer komen we bedrogen uit.

En ja, ik trek nu al conclusies. Veel zal er niet meer verandere.

Deze jongeman begint zijn reactie met feiten, dat is een heel goed begin... maar dan gaat hij heel pijnlijk de fout in door te zeggen dat hij al weet wat er gaat gebeuren, tenzij hij kan aantonen dat hij helderziend is reken ik deze ook als fanboy reactie.

Nou zo kan ik wel even door gaan, mijn punt is eigenlijk dat je best mag reageren op berichten en mag zeggen wat je er van vindt. Maar trek dan geen conclusies of kies dan niet meteen partij voor een bepaalde console. Koop dat wat jou aanspreekt of laat het links liggen maar ga niet alles wat je niet aanstaat neer knuppelen met je eigen onverstandige praatjes.

Opa Pepper heeft gesproken.

Dit artikel delen

Over de auteur