1. »Pokémon research column 1: tijdelijke 'n permanente evolutie!«

»Pokémon research column 1: tijdelijke 'n permanente evolutie!«

»Pokémon research column: tijdelijke 'n permanente evolutie!«

Er zijn sommige Pokemon die ook tijdelijke evolutie hebben terwijl sommige Pokémon evolueren voor altijd en dat is in andere woorden Permanente evolutie. Dat is niet alles sommige Pokemon evolueren op het bepaalte locaties en met bepaalte manieren die je goede opvoeding aan je Pokémon geeft hoe meer ze met jou zijn hoe meer happiness hun krijgen en daar me kunnen sommige Pokémon wel een Evolutie kunnen hebben, maar ook heb permanente evolutie door Dag en Nacht te kunnen trainen met Happiness. Ze kunnen ook evolueren met de evolution Stones te kunnen gebruiken die evolution stenen zijn namelijk Thunderstone, Leafstone, Firestone en Waterstone! Maar de tijdelijk evolutie kan in het gevechten gebruiken en na het gevechten als je die wint dan is die Pokémon weer op het normale form weer...

»Weer omstandigheden evolutie van Castform (Tijdelijk)!«

Ik ga nu beginnen met met de tijdelijke evolutie van de Pokémon genaamd Castform, in het gevecht heeft hij een evolutie manier door de weer omstandigheden. Oke Castform kan evolueren door Sunny Day en wordt Solarform (Krijgt een form van een zon), Door de regen (Rain Dance) wordt hij een Waterform (Krijgt een form van een balletje in het waterdruppel en de regenwolk er onder) en met de Sneeuw on Hagel (Hail) wordt hij een Hailform (Krijgt een form van een ijs met balletje er in)... Maar dan kan z'n aanvallen van type Fire (Vuur), Water, Thunder (Bliksem), Grass en Ice (IJs) aanvallen sterker, maar ook door de Sunny day dat hij een Solarform wordt ken hij meteen Solar Beam Direct uitvoeren en dat hij niet de eerste beurt moet oplaten dan je tegenstanders Pokémon dat die aan de beurt kom dat wordt het Solar Beam uitgevoerd maar dat is niet zo door de Sunny Day wordt de Solar Beam direct uitgevoerd, en na de gevecht als je wint of is hij knock out en hij wordt gewoon weer normaal en daarom noem ik die evolutie een tijdelijke evolutie…

»Evoluties van Eevee (Permanent)!«

Je heb ook een Pokémon die heel special kan evolueren in alle formen die je kan wensen maar bedenk goed wat je met Eevee’s evolutie wilt doen en waar je die wilt gebruiken. Maar hij evolueerd inmiddels in de 7 verschillende Pokémons maar je moet met alle vormen ook natuurlijk checken hoe je het beter kan gebruiken. Maar die evolutie kun je nooit meer terug draaien en daarom is die Permanende Evolutie van Eevee. Hij kon al op Kanto (de eerste genaratie van de Pokémon Wereld) Kan hij met de Evolutie stene evolueren met de Fire stone (Vuursteen) wordt hij Flareon, met de Water strone (Watersteen) wordt hij Vaporeon en met de Thunder stone (Dondersteen) wordt hij Jolteon. Maar dan kwam ook nog Happiness bij en Dag en Nacht training van Eevee die hij ook kan Evolueren door de Dag en Nacht versie van Evolutie met Eevee in de Johto (de tweede generatie van de Pokémon Wereld), met de Happiness in het dag Trainen evolueerd Eevee in Espeon en met de Happiness in het Nacht Trainen evolueerd Eevee in Umbreon. En de laatste is met de Sinnoh (de vierde genaratie van de Pokémon Wereld) kan hij door de steen bij de locatie kan hij ook evolueren en bij de steen van de Eterna Forest wordt hij Leafeon en op bij de steen van de Sneeuw Plaats wordt hij dan Glaceon maar dan moeten daar wel bij de de steen in de buurt 1 level verhogen dan gaat die evolueren in dan Pokemon die ik genoemd hebt van Glaceon en Leafeon… Maar nu komt de evoluties van Eevee nu nog een keer op een rijtje Naam (Type). Hier komt de lijst van Evolutie die je met Eevee kan krijgen Pokémon Trainers kijk en zie wat je beter kan gebruiken en ik geef maar een tip aan jullie verkrijg alle Eevee in Pokémon Diamond die je kan hebben en je kan het beste gebruiken die je maar kan wensen Pokémon Trainen en die geldt ook voor mij dear Pokémon Trainers! Binnenkort vertel ik iets over deze Pokémons die ik in het lijst heb vertel ik het hele verhaal dan kunnen jullie kennis maken met Pokémons genaamd Eevee, Flareon, Vaporeon, Jolteon, Espeon, Umbreon, Leafeon en Glaceon Pokémon Trainer please stay tuned op mijn Poképedia het beste Pokémon weetjes kun je hier lezen misschien zet ik hem dan in mijn groep (soort forums) genaamd The Temple of Gamers daar kunnen jullie verder lezen en als ik er klaar ben dan maak ik de Link van het thread waar je het kan lezen over die Pokémons, die in deze lijst staan Pokémon Trainers ^_^!

» Eevee (Normal).

» Flareon (Fire).

» Vaporeon (Water).

» Jolteon (Electric).

» Espeon (Psychic).

» Umbreon (Dark).

» Leafeon (Grass).

» Glaceon (Ice).

»Eevee (Normal)!«

Eevee kan (in de eerste regio Kanto) met de stenen genaamd Firestone (Flareon), Thunderstone (Jolteon) en Waterstone (Vaporeon). Maar later (in de regio Johto) door de happiness wordt hij in als het overdag is wordt hij Espeon en als het donker is dan wordt hij Umbreon, maar later (in Hoenn) heeft hij geen evoluties meer bij gekregen en bij de laatste (in de Sinnoh) krijgt hij weer twee evoluties genaamd Leafeon en Glaceon die moeten jullie verder uitzoeken die verklap ik het niet waar je ze moeten heen brengen en laten evolueren en ik zeg maar een ding je moet de stenen vinden en laat Eevee maar een leven verhogen en dan krijg je ergen in het sneeuw gebied (Glaceon) en in ergens het bos (Leafeon)! Okay dat is alles wat ik over Eevee weet. En ik ga verder met Flareon... Eevee's stats is gewoon in de balance niks is hoger dan alle andere stats!

»Flareon (Fire)!«

Ik ga nou verder met een evolutie van Eevee genaamd Flareon. En die zien jullie aan het rechterkant van deze teksten over Flareon! Hij kan evolueren via de Pokémon genaamd Eevee met het gebruiken van een evolutie steen genaamd Firestone en wordt hij meteen Flareon. Hij is een sterke vuur Pokémon en sterker nog dat alle andere wilde vuur Pokémon die hij tegen kan komen, maar hij kan mijn Charizard nooit verslaan dus als een Water of een Grass Pokémon bij je hebt dan moet je natuurlijk voor Flareon kiezen dan heb je ook natuurlijk vuur Pokémon in je Pokémon Team zetten en als Charizard als hebt dan moet je natuurlijk voor Jolteon of Vaporeon gaan, maar daar over Jolteon en Vaporeon ga ik het later hebben, want deze gaat over Flareon en hij kan alle vuur aanvallen en een Hyper beam leren, maar voor alle andere moves moet je gewoon checken wat hij kan leren door Level uppen en met behulp van TM en HM move items. Flareon is gewoon handig als je niks meer weet welke vuur Pokémons je kan inzetten daarom noem ik deze Eevee en z’n evolutions heel soms een Bonus Pokémons vrienden. Wat ik ook eens opmerkt met Flareon dat hij ook een vuur aanvallen kan absorberen als hij door een vuur aanval tegen zijn body krijg en dan ken hij vuur aanvallen en genezings middel gebruiken da’s echt handig vindt ik, maar hij is ook sterk met vuur aanvellen en hij kan ook Dig gebruiken want die mijne heeft een Dig aanval en hij kan ook in het grotten of in het gebouwen gebruiken om te vluchten en in het battle eerst gaat hij graven en dan laat hij de eerst zijn tegenstander laten aanvallen, maar hij moet dan oppasen voor Earthquake aanval want die geeft dan 2 keer meer schade toe, maar andere aanvallen behalve Swift hebben geen effect en raakt het niet en dan gaat hij toeslaan naar zijn tegenstanders dat is gewoon echt handig vrienden... Z'n special attack and gewone attack is ietsje hoger dan alle andere stats!

»Vaporeon (Water)!«

Vaporeon is de water evolutie Pokémon van Eevee's catagory hij kan alleen evolueren met de Water stone (Watersteen) te gebruiken het is de eerste genaratie evolution van Kato (de eerste generatie van de Pokémon wereld)... Hij kan water en ijs aanvallen en dat heb je heel soms ook nodig vrienden, daarom is mijn veel keuze aan deze evolutie van Eevee genaamd Vaporeon want die ken ik heel vaak gebruiken want ik kan het niet kiezen welke van alle andere water Pokémons ik kan gebruiken. vaporeon is de sterke water Pokémon met z'n Water pulse, Waterfall, Surf en Bubble beam kan je al een beetje in het begin gebruiken vrienden, maar hij moet wel voor de electro Pokémon oppassen want daar is hij heel zwak voor en natuurlijk ook tegen niet te vergeten tegen de grass aanvallen, want hij is wel altijd handige Pokémon gebleven... Z'n defence and special stats is hoger dan alle andere stats!

»Jolteon (Electric)!«

Jolteon is wel sterkere Electro Pokémon dan Pikachu, maar Pikachu kan iets dat Jolteon helemaal niet kan misschien toch wel dat weet ik helemaal niet tussen Pikachu en Jolteon... Daar ga ik niet helemaal in duiken tussen Pikachu en Jolteon, want deze dosiér gaat gewoon over Jolteon. Okay vrienden nu ga ik delen wat ik over Jolteon weet vrienden! Jolteon is een van Eevee's evolutie in Kanto (de eerste generatie van de Pokémon wereld) met de evolutie steen genaamd Thunder stone (Wondersteen) en hij kan meer electro aanvallen dan Pikachu leren vrienden dat verschil is er ook ja tussen die Pikachu en Jolteon vrienden, maar is hij is zeer snel en wel sneller dan de licht en hij kan meer aanvallen, maar hij moet wel oppassen voor de Vuur, Grond en Steen Pokémon moet hij gewoon oppassen want daar kan hij niet van winnen vooral tegen de Grond en Steen Pokémon ken hij absoluut niet van winnen, want de aanvallen van Electro tegen Steen en Grond Pokémon hebben geen effect en heeft geen nut van zin vrienden... Hij is wel sterk tegen de Water en Vlieg Pokémon vrienden... Z'n speed is hoger dan alle andere stats van Jolteon!

»Espeon (Psychic)!«

Espeon is een evolutie van Eevee, maar deze evolutie gaat niet zomaar het gaat met de happiness van Eevee... Hoe meer deze Pokémon genaamd Eevee van jou hou, hoe eerder hij kan evolueren. Je moet wel oppassen alleen hij kan in het overdag met happiness evolueren dus train je deze Pokemon overdag met happiness dan krijg je deze Pokémon genaamd Espeon dat is best lastig je moet wel alleen op overdag trainen en als het dondker dan krijn Umbron dat moet je dan niet hebben met dat informatie want, deze informatie gaat over Espeon en alleen over hem niemand anders vrienden! Espeon is een Psychic Pokémon die je misschien kan gebruiken als een reserve Psychic Pokémon als je geen andere Psychic Pokémon kan gebruiken voor de battle... Hij is zeer sterk met de Special attack en Special defence hij kan niet Grass en Dark aanvallen niet makkelijk tegen houden, maar hij kan wel Grass en Fighting Pokémon heel makkelijk aan... Z'n Special attack en Special defence is zeer sterk dus gewoon special later leren dat is de sleutel voor deze Pokémon genaamd Espeon vrienden!

»Umbreon (Dark)!«

Umbreon is een Dark Pokémon en die kun met Eevee laten evolueren zelfde als Espeon, maar dan in het nacht... Hij is heel Dark en hij is heel mooi Pokémon met zijn desighn van body. Hij heeft een leuke body als je kan zien vrienden (als je graag die plaatje van Umbreon willen zien kijk dan bij de google en zoek een plaatje van Umbreon)... Het is ook een sterkere Pokémon dan Sneasel hij is ook handig met sommige dark Pokémon dat je in het team willen doen en je hebt helemaal geen keuze meer over Dark Pokémon in je team te kunnen zetten kies dan voor de Pokémon genaamd Umbreon... De sterkse Dark aanval die hij kan leren is natuurlijk Shadow Ball nou die aanval kan eigenlijk Espeon ook leren die had ik effe vergeten bij te zetten en daarom zet ik ook effe hier, want ik weet niet waar ik hem tussen kan zetten vrienden en daarom heb ik het hier gedaan hij kan niet Grass en Ghost attack niet tegen houden, maar hij kan wel Fighting en Psychic Pokémons wel verslaan! Nou z'n Special attack en Attack is hoger en Special Defence en Defence is heel laag van hem dan alle andere stats van z'n krachten vrienden!

»Leafeon (Grass)!«

Leafeon is een speciale locatie evolutie van Eevee en het is een Sinnoh (de vierde generatie Pokémon wereld) en hij kan in het forest genaamd Enterna Forest bij de steen, maar als Eevee wel 1 level hoger heeft gehaalt dan evolueert hij in Leafeon. Dan kan hij wel gras aanvallen uitvoeren en hij kan dan ook nog Solarbeam gebruiken en hij moet dan wel het combinatie van vijf beurten hebben en daar heb ik dan over Sunny day (het zon schijnt wel voor vijf beurten) en daarmee kan hij zijn Solarbeam aanval is dan starker geworden en ook nog kan hij het meteen uitvoeren dan hoef je niet eens die vijf beurten niet eens opladen en dan weg schieten dus dat is heel handig voor Leafeon vrienden! Hij kan dan wel tegen thunder, grond (volgens mij, maar ik weet het niet zeker) en water aanvallen meteen heel makkelijker aan met verdedigen en verslaan, maar Leafeon moet wel voor de vuur, ijs, vlieg en vergiftiging opletten want hij gaat daarmee heel makkelijker te verslagen worden vrienden!

»Glaceon (Ice)!«

Het is wel de zelfde als Leafeon, maar dan moet die wel bij de sneeuw gebied gebeuren en je moet wel daar een steen zien en daarna moet die weer een level verhogen met Eevee en daarna gaat Eevee evolueren in Glaceon, maar Glace on kan ook in het hagel of sneeuw weerstanden vechten want namelijk daar kan hij wel tegen en zo kan het hagel of sneeuw geen nut hebben tegen die Pokémon genaamd Glaceon vrienden... Glaceon is een ijs type Pokémon en hij kan meer ijs en water aanvallen uitvoeren en hij kan daarmee wel gras, steen, grond, vuur en vlieg makkelijker aan met verdedigen en verslaan, maar hij moet wel voor daar ben ik nog niet uit vrienden, maar volgens mij moet op vuur (ook) en gras (ook) opletten want daarmee kan hij volgens mij ook makkelijker verslagen worden vrienden!

»Het tweede type activatie na sommige evoluties!«

Als sommige Pokémons evolueren aan het laatste form dan kunnen ze soms tweede soort type erbij kunnen krijgen, bijvoorbeeld neem Turtwig hij is een Grass type en als hij in Grotle evolueerd dan is hij nog steeds enkel type nameijk de Grass en dan evolueert hij nog een keer dan in een Pokémon genaamd Torterra en dan krijgt hij een ground type er en daarmee krijgt hij twee types namelijk Grass ’n Ground type daarmee kan hij goed tegen electro en vuur aanvallen, maar dan niet tegen water en vlieg aanvallen is hij ook wel zwak dan da’s wel jammer van die Pokémon dat die wel twee type er kunnen krijgen en soms is die ook eens wel handig en natuurlijk ook een nuttig om tweede type te kunnen hebben dan heb je meteen dubbele strategy met een Pokémon en dan kunnen we wel goed bekeken en zoeken wat hij kan en ook tegen kan houden! Dat heb je ook met Charmander hij is een vuur type en als hij Charizard wordt dan krijgt hij een vlieg type er bij en daarmee is hij dan vuur ’n vlieg Pokémon omdat hij een vuur draak wordt en daarmee is hij veel sterker, hij blijft ook sterkste Pokémon in het hele serie!

Dit artikel delen

Over de auteur