1. UEFA Champions League

UEFA Champions League

Komende vrijdag ligt het nieuwe voetbalspel van Electronic Arts in de Nederlandse winkels en daarom staat InsideGamer deze week in het teken van UEFA Champions League 2004 - 2005. We zullen ondermeer kijken naar de ietwat aparte missiestructuur (inclusief specifieke voorbeelden) en naar de vele vernieuwingen die deze (nieuwe) EA-studio heeft weten toe te voegen. Tot slot volgt uiteraard de recensie.

Over Uefa Champions League 2004 – 2005

Electronic Arts en de UEFA werpen nieuw licht op het voetbalveld met een schitterend nieuw spel waarmee je in één klap meespeelt in de heksenketel van de UEFA CHAMPIONS LEAGUE™ 2004 - 2005.

EA SPORTS blaast de virtuele wereld van het topvoetbal nieuw leven in met het eerste voetbalspel waarin je missies moet volbrengen. Er zijn meer dan 50 uitdagende missies op en rond het veld te vervullen om het thuisseizoen én het Europese seizoen te winnen. Kun jij tegen de druk om te moeten winnen met 2-0 of om van je nieuwe baas te horen te krijgen dat je beste spits moet worden verkocht?

Kies een van de 239 clubs uit de FA Premier League, de Duitse Bundesliga, de Spaanse Primera Division, de Italiaanse Serie A en de Franse Ligue 1. Ook extra clubs van buiten deze competities nemen deel aan de roem van de Champions League.

Uefa Champions League 2004 – 2005 ligt vanaf 4 februari 2005 in de Nederlandse winkels en is verkrijgbaar voor de GameCube, PlayStation 2, PC en Xbox. De PC-demo is vanaf dit adres te downloaden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Neigt toch naar uitmelken, 3 maanden na Fifa 2005 nog een voetbalspel uitbrengen, dat minder heeft als de originele Fifa. Althans, zo zie ik het.

 • TSja voetbal spel is voetbal spel zoveel kunnen ze daar niet aan veranderen.

 • Ik geef thomper gelijk dit is uitmelken… Alleen ja, geef ea eens ongelijk het verkoopt en geld stinkt niet

 • Ik ben er niet echt van overtuigd dat EA me nu wel kan overhalen een voetbalspel van hun te kopen..

 • Och ja, weer een EA voetbal spel. En ook deze interesseert me helemaal niks.  *gaat weer verder met PES*

 • De demo zuigt echtn :S

 • Ik hoef hem niet..

 • opdrachten zijn wel leuk denk ik, gaat fifa is een beetje leven:) PES leeft al

 • EA heeft wederom les van mijn opa gehad, die melkte z'n koeien ook altijd helemaal uit :)

 • @The.Only.Nintendoid  Dies goed. Anyway we weten allemaal al dat EA goed is in uitmelken maar veel van jullie gaan waarschijnlijk weer allemaal naar de gamesboer om deze game te halen. Ik w8 tog liever af op FIFA Street. Verwacht ik veel meer van dan deze game.

 • Poeh, ben niet erg gecharmeerd van de banner :/

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren