1. Nieuwe grote patch voor Painkiller

Nieuwe grote patch voor Painkiller

Dreamcatcher en People Can Fly hebben vandaag een gigantische patch voor Painkiller vrijgegeven. Painkiller is nooit aangeslagen bij het grote publiek maar was zeker één van de betere PC titels van 2004 en is nog altijd populair bij eSports spelers.

De patch zorgt ervoor dat het originele Painkiller qua multiplayer overeen komt met de uitbreiding Battle Out of Hell. Dit betekend dat alle extra speelvelden, speelmodi en wapens nu ook voor eigenaren van alleen het originele Painkiller beschikbaar zijn. Ook zijn er CPL speelvelden toegevoegd, deze zijn gemaakt door Ritual en helemaal gericht op het CPL toernooi. Verder zijn er wat grafische verbeteringen, zoals het gebruik van Shader Model 3.0. De netcode is ook aan alle kanten bijgeschaafd zodat het spel goed geschikt is voor competitie wedstrijden.

Downloads (338MB)

Download 1 (Worthplaying)

Download 2 (The CPL)

Download 3 (GamersHell)

Download 4 (Just Gamers)

Download 5 (3DGamers))

Download 6 (Filefront)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Sorry, ik heb het neit gespeeld, ben het ook niet van plan, maar verander ff die titel : "Nieuwe" ??

  • :) Jah was kleine foutje @ systeem, is nu goed :)    Dit is idd een erg goeie FPS die veel meer aandacht verdiend dan het heeft gekregen. Zowel online als offline erg leuk.

  • heel erg leuk spel, maar de replay is niet al te goed. ik zelf heb het 2x uitgespeelt en daarna nooit meer opgepakt. ook niet met de komst van battle out of hell. nu misschien weer wel!!!

  • Multiplayer blijft lange tijd leuk hoor, tja elke singleplayer gaat vervelen na een bepaalde tijd he :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren