1. You are DENIED!

You are DENIED!

Nintendo heeft het tegenwoordig allemaal. Een braintrainer, een wiskundetrainer, een engelse taal trainert, een kooklesgamepje, een dolfijnentrainer, een japanese coach, een fitnessdingetje met bijgeleverd opstapje en vast nog wel wat meer trainers. Maar wat Nintendo nog niet heeft is een spelletje wat inspringt op de financiële crisis. En daar moet verandering in komen.

Want hoeveel mensen, en Amerikanen, zouden in wat minder schijt zitten als ze wat meer verantwoorde aankopen hadden gedaan, in plaats van de “ik wil het hebben”-aankopen? Dus hoe kan Nintendo hier beter van profiteren dan een spelletje uit te brengen waarin mensen zichzelf aanleren om de “ik wil het”-aankopen te scheiden van de “ik heb het nodig”-aankopen? En hoe verder je in het spel komt, hoe meer je moet letten op het feit of de aankoop wel financieel verantwoord is als je kijkt naar je inkomsten en uitgavenpatroon.

Maar waar Braintraining Dr Kawashima heeft en Math Training Professor Kageyama, moet deze game natuurlijk ook aan een meesterbrein gekoppeld worden. En wie past nou beter bij zo’n financiële game dan Amerika’s eigen Suze Orman? Met haar optredens in The Oprah Winfrey Show, haar boeken waarmee ze mensen financieel advies geeft en natuurlijk haar eigen, geniale Suze Orman Show, heeft Suze een eigen spelletje meer dan verdiend.

Dan komen we op de titel, welke vrij episch moet zijn. Ik bedoel, we hebben het hier wel over een spelletje waar Suze Orman haar kop aan moet verbinden. Dus dacht ik eerst aan Suze Orman’s Can you Afford it?, maar eigenlijk gaat m’n voorkeur uit naar Suze Orman’s You Are Denied. Een voorbeeldboxart, welke is gemaakt met geniale paintskillz, staat hieronder.

Dat dit spelletje de verkooprecords zal gaan breken, moge duidelijk zijn. Suze Orman is awesome, en alles wat ze aanraakt, wordt awesome. Wii Fit/Wii Sports (resort) kunnen enkel toekijken hoe dit pareltje niet aan te slepen zal zijn, want waar eerder genoemde spelletjes niets meer dan "ik wil het hebben"-aankopen zijn, heeft ieder huishouden een Suze Orman spelletje nodig. Suze Orman ftw!

Dit artikel delen

Over de auteur