1. Log van 14 juli 2009

Log van 14 juli 2009

Ooit al eens opgevallen hoeveel fanboys van de Xbox 360 en de PS3 De Wii bashen??

Ooit al eens gepiekerd waarom ??

Hier zijn 2 redenen voor :

-Ik ben een n0life en heb niets beters te doen dan de console te bashen dat ik niet bezit.

-Ik ben bang dat de Wii veel meer succes heeft dan mijn console en wil daarom iedereen overtuigen mijn console te kopen en de Wii niet te kopen door onnozele dingen te zeggen

En sommige mensen zijn gewoon meelopers dat niet eens weten waarom ze de WII bashen, maar gewoon meedoen met anderen omdat ze denken dat de WII kiddy is en voor kleuters.

Nou, hier vind je het bewijs dat de wii net zo hardcore kan zijn als de 360 of de PS3.

1. Nintendo Titels

Als eerste Categorie Hardcore games hebben we de Titels dat Nintendo zelf maakt, meestal de meest succesvolle en unieke aan de console. Hier heb je een paar Nintendo titels waar ik naar uitkijk dat zeker en vast Hardcore te noemen zijn. Ik heb ze overigens nog gerangschikt.

4. Super Mario Galaxy 2

Na een spetterende Mario Galaxy op de wii heeft Nintendo besloten er een vervolg op te maken, met meer levels en met Yoshi in het verhaal, dat de loodgieter zal helpen op het verhaal.

Helaas is dit niet echt veel vernieuwing op de eerste mario platformer, maar daar heeft de Big N het volste recht voor, aangezien het de 1ste keer dat ze een tweede mario 3D platformer uitbrengen op hetzelfde platform. Deze game werd aangekondigd op de E3.

3. Star Fox Wii

Bijna elke Nintendo figuur heeft al een plekje op de Wii. Maar vele mensen hebben zich afgevraagd waar Star Fox gebleven was. Deze game is nog niet officieel aangekondigd, maar na de E3 is er een grote kans dat deze toch uitkomt.

2. Metroid : The Other M

De grote verassing op de E3 van dit jaar! Een nieuwe metroid op de wii met 2D/3D play gemengd en een grote focus op het verleden van samus. Goede graphics,gameplay en verhaal verzekerd. Ook is deze titel voor het eerst zonder retro studios maar met team ninja, de makers van ninja gaiden (persoonlijk een van mijn favorieten) en dead or alive! Wie weet komt er dus een hoop meer actie in deze metroid (waar ik mij niet aan erger)

1. The (new) Legend of Zelda Wii

Na de E3 heeft Miyamoto ook nog een nieuwe zelda op wii aangekondigd, iets waar menig nintendo fan op de E3 zelf gehoopt en naar verlangd had. Volgend jaar op de E3 zal er veel meer info vrijkomen, en nu moeten we het maar doen met deze artwork, en het feit dat er wiimotion + zal nodig zijn om het spel te spelen.

2. Third Party Hardcore games

A. Horror games

Na veel kiddy party games op de wii, zijn vele third party developpers overgegaan naar het maken van horror games voor de wii, dat later ook de vitality sensor zullen gebruiken om je de stuipen op het lijf te jagen. (deze zijn ook gerangschikt naar de meest interessante in mijn mening)

3.Cursed Mountain

Deep Silver was één van de eerste om een goeie horror game op de console te brengen. Het verhaal speelt zich af met een stel bergbeklimmers dat op het terugkomen, een behekst klooster tegenkomen. Je wapens zullen magische spreuken zijn dat je met de wii remote moet uitvoeren. Dit is zeker één van de meest angstaanjagende games dat ik zie op de Wii. Vet !!

2. Dead Space Extraction

Deze zal misschien een beetje afstotend zijn voor de meeste mensen dat hebben gehoord dat dit een on-rail shooter wordt. Desalniettemin zou ik deze mensen moeten verzoeken een gameplay video te zien, want dit is niet zomaar een on-rail shooter, dit is een meesterwerk in mijn ogen. Het is volgens mij veel uigebreider als House of the dead: overkill, het is ook nog eng, en ziet er gewoon prachtig uit. In tegenstelling tot die Resident Evil: Darkside Chronicles dat mij een hoop minder aanspreekt, weet ik bijna zeker dat dit een succes gaat worden.

1. Silent Hill : Shattered Memories

De game verdient de nummer 1 omdat het gewoon de pure horror behoudt en echt veelbelovend is, dit wordt zonder twijfelen NOG een topper op de wii.

B. Third Party Efforts

In deze categorie zal voor de wii gamers die de hardcore steunen, wel een belletje rinkelen.

Jullie zullen vast wel gehoord hebben van High Voltage Software, dat wil bewijzen dat de Wii ook hardcore kan zijn! Maar ook andere ontwikkelaars proberen het beste uit de Wii te halen, gelukkig staat SEGA altijd klaar om deze games uit te geven. (deze zijn ook gerangschikt)

4. Rabbids Go Home

De Raving Rabbids hebben al een goede reputatie bij de Wii. Helaas is dat als nog een minigamecompilatie. Nu willen de makers een andere richting uit met de Rabbids. Ze hebben er namelijk een adventure game van gemaakt waarin de rabbids terug naar de maan willen en daarvoor spullen moeten verzamelen in een winkelkarretje. De humor is behouden, en helaas ook de graphics. Daarom heeft deze game maar de 4de plaats gekregen.

*Helaas Zijn de Hardcore gamers niet in alles verwend. Ze (en ik) verwachte nog een nieuwe Rayman in plaats van de rabbids. Jammer genoeg is dat er niet van gekomen. De wii en de rabbids hebben Rayman officieel vermoord.

3. No More Heroes : Desperate Struggle

Jawel, Travis Touchdown is terug met een gloednieuw verhaal op de Wii. Helaas is dit wel het laatste deel, maar het schijnt dat ze geluisterd hebben naar de minpunten van de eerste game en deze hebben verbeterd, dus we zijn benieuwd.

2. Redsteel 2

De game waar ik Fucking veel naar uitkijk. Ook nog de eerste game dat ik ga kopen met wiimotion +. Met de Cell-shaded graphics, de erg smoothe gameplay op de vids, en gewoonweg de supervette intro kan dit niet anders dan goed worden (deze keer zal redsteel wel zo goed werken als op de trailer)

1. The Grinder

Je vroeg je vast af waar ie bleef? Nou hier is ie dan ! The Grinder wordt volgens mij de beste game dat ik ga hebben in mijn collectie. Met zijn nog verbeterde graphics op the conduit, nog verbterde controls, en nu ook een 4 player coop en online mode waarmee je met weerwolven en vampieren kan spelen, denk ik nu al van WOW, terwijl hij nog hard in making is. Net zoals ik voor the conduit lang gewacht heb, zal ik voor deze game ook lang wachten. High voltage is de god van de wii !

3. Graphics

Veel mensen beschuldigen de Wii ervan lelijke graphics te hebben, soms zelfs N64 of GC graphics, maar dan wil ik je toch ff wat screenshots tonen met mooie wii graphics.

Metroid prime 3 : corruption

The Conduit

Besluit: De Wii is ook hardcore als iedere andere console, maar op zijn eigen manier. Op de E3 waren veel mensen content, en sommigen nog teleurgesteld door toch een gebrek aan games.

Volgend jaar beter.

Dit artikel delen

Over de auteur