1. 4K-Switch en alle Mario-games gerankt - Bonuslevel #35

4K-Switch en alle Mario-games gerankt - Bonuslevel #35

Een reisje door alle Mario-games

We zijn aangekomen bij aflevering 35 van Bonuslevel. Woohoo! We grijpen dit moment om nog even goed de 35ste verjaardag van Mario te vieren door alle mainline Mario-games te ranken. 

Verder is er spannend nieuws over de nieuwe Switch opgedoken, die mogelijk 4K gaat ondersteunen! Ook hebben we het nog even over de Pokémon-remakes die eraan komen, de keuze voor Smash Bros.-vechters, wat we van E3 kunnen verwachten dit jaar, de Discord-vraag, e-mails en meer! Deze extra lange podcast zit (zoals je kan lezen) weer bomvol.

Kijk hier de video van de replica van de helm van Samus uit Metroid Prime 

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast *apenstaartje* gmail *punt* com en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren