1. 50.000 spelers krijgen permaban in Call of Duty: Warzone

50.000 spelers krijgen permaban in Call of Duty: Warzone

Sinds release

Activision heeft meer dan 50.000 spelers een permanente ban gegeven in Call of Duty: Warzone. Dat maakte uitgever Activision bekend in een blogpost.

Call of Duty: Warzone kwam in februari uit op verschillende gameplatformen. De game had een succesvolle release met meer dan zes miljoen mensen die Warzone in de eerste 24 uur gespeeld hebben. Nu heeft Activision in een blogpost bekendgemaakt dat er sinds de release meer dan 50.000 spelers een permanente ban hebben gekregen. De uitgever laat weten dat er geen plek is voor valsspelen in haar spellen, waaronder Warzone. “We nemen elke vorm van valsspelen serieus. Het is belangrijk een eerlijk en gelijkwaardig speelveld te behouden. Het is een van onze hoogste prioriteiten” stelt het bedrijf.

Activision is stellig over valsspelers: “Wij weten dat er geen snelle oplossing is om ze tegen te gaan, daarom handhaven wij elk uur van elke dag." Speciale teams houden de data van Warzone continu in de gaten en identificeren mogelijke etterbakken. Hieronder vallen bijvoorbeeld spelers die gebruik maken van wallhacks (waardoor je spelers ook achter muren kunt zien) en aimbots (hack die je helpt met richten). “We zijn vastbesloten om iedereen een eerlijke en fijne ervaring te geven,” sluit Activision het bericht af.

Call of Duty: Warzone is nu uit op de Xbox One, pc en PlayStation 4.

Warzone.jpg

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

  • Ik ben aardig wat fuckers tegen gekomen met aim bot.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren