1. World of Warcraft op 11 februari te koop

World of Warcraft op 11 februari te koop

Blizzard Entertainment heeft gisteren bekend gemaakt dat World of Warcraft volgende week vrijdag, 11 februari, haar lang verwachte debuut zal maken in Europa. Zowel de gewone versie als de speciale verzamellaars versie zullen dan te koop zijn.

In de standaard versie zullen vier CD’s zitten, een gratis trial van één maand, en de standaard handleiding. Deze standaard versie zal voor 49,99 euro te verkrijgen zijn. In de speciale versie, die voor rond de 64,99 euro in de winkel zal liggen, zit zowel een CD als DVD-versie van het spel, een gratis trial, een behind-the-scenes DVD, een exclusieve WoW-pet, een katoenen wereldmap, de officiële soundtrack, een ‘Art of the World of Warcraft’ boek en een speciale handleiding gesigneerd door het ontwikkelingsteam.

Op het moment zijn er al rond de 400,000 mensen bezig met de Europese bèta van World of Warcraft en is het spel in zowel de VS als in Zuid-Korea een groot succes. Dit succes ging gepaard met enkele kleine problemen met te drukke servers. Gelukkig zullen er zowel in Parijs en in Frankfurt speciale servers voor Europa komen te staan.

Dit artikel delen

Over de auteur

David Kers Vindt games als Quest for Glory, Super Monkey Ball, Dark Souls bijzonder leuk.

Reacties

 • Ze moeten het spel alleen op DVD uitbrengen. Dat gedoe met de cd's zwappen, iedereen heeft nu toch wel een dvd in zijn computer zitten. Ben benieuwd wanneer de beta eindigd want kopen doe ik het spel niet, is zijn 10 euro in de maand niet waard. Zeker niet als je bedenkt dat je ook nog eens de uitbreidingen op het spel moet kopen.

 • Ze willen WoW ook voor een groot publiek verkopen, ikzelf heb nog een cd-rom speler, maar ik ga em swappen voor DVD-rom, alleen al omdat ik dan dit kan spelen, en daarnaast ook nog eens andere dingen weer kan gaan doen op mijn pctje :)  en bovenal, spelen met vrienden in de NM clan ;)

 • mooi zo, normal version is alleen CD, alleen de CE versie van WoW is DVD en CD (2 keer de game dus ;))

 • @akutwwk: ooit gedacht aan onderhoud en updaten van al die servers?

 • plus dat er vele mensen in dienst zijn om jou in het spel van dienst te zijn (GM's). het ontwerpen en implenteren van nieuwe quests. ze zijn bezig met battlegrounds. etc etc etc. heel veel dingen die toch geld kosten. en vergis je niet blizzard heeft een veel betere support dan SOE, mag van mij best 3 euro meer per maand kosten dn de spellen van SOE.  kan niet wachten tot vrijdag, ik zit gelukkig al met anderhalve been in nightmare, wordt echt lachuh jongens!

 • Heintjuh jij snapt het…. altijd die kut gierige Nederlanders…. :P  anyway: Je kunt ook een WoW Gamecard kopen, die kost 29 euro en dan kun je 60 dagen gamen op internet (je hebt dan geen creditcard nodig)

 • Hey jongens, ik ga vast met mijn slaapzak voor de Free Record Shop liggen. Mazzel!

 • Ik heb hem gekocht :D. Hij lag bij de ToysRus vandaag al (toen ik er was lagen er 4 stuks) en heb hem meteen gekocht. De Key kan alleen nog niet geactiveerd worden dus dat wordt even wachten, maar ik heb hem al dus das zeker relax :D En hij kostte trouwens 45 euro.

 • Duur, maar elke cent waard

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren