1. Videoreportage: Free Gaming Round 2

Videoreportage: Free Gaming Round 2

Zaterdag 18 juli 2009 ging op het Schouwburgplein om 12:00 uur het Free-Gaming festival van start. Free-Gaming was lid van de Rotterdamse Zomerfestivals, hoewel de zon erg ver te zoeken was. Natuurlijk waren Thomas en ik ook aanwezig en mogen we jullie een videoreportage vanzelfsprekend niet onthouden. We hebben een vrij lange reportage gemaakt, vandaar dat we de video's in drie delen hebben geplitst, anders konden we hem niet uploaden. In het begin van de eerste video beginnen we met een vrij lange intro, hier kan je een groot stuk van de beurs even zien en natuurlijk ook de InsideGamer-stand waar de redactie druk aan het gamen is. Vervolgens komt Thomas met zijn korte impressie over Blur, waar hij vooral onder de indruk was de dames die bij de game stonden. Daarna zijn we weer bij een filmpje waar Thomas allerlei games aan het spelen is en waar we eindigen bij Wii Sports Resort...

In de tweede video zie je mij, ik probeer een impressie te doen over Wii Sports Resort, helaas lukt dit niet echt omdat mijn stem gewoon te slecht te horen is. Vandaar dat er ook onderstaat; je verstaat er geen reed van... (Ja, reed met een d). Ik zal van Wii Sports Resort binnenkort een geschreven impressie plaatsen. Daarna zien we op het grote podium Filemon Wesselink in één of ander raar pak staan dansen en daar achter nog veel meer mensen van de BNN-crew. Als dat voorbij is moet je je natuurlijk helemaal dood schrikken, want Thomas z'n kop komt groot en dichtbij in beeld. Vervolgens zien we een paar verschillende filmpjes achter elkaar, waar we als eerste bij de Xbox 360-stand zijn beland, waarna we weer doorgaan naar InsideGamer. Je ziet Gerard hier lekker Call of Duty 4 spelen, waar Jelle de boel staat te filmen. Dan komen we bij de Guitar Hero-truck, waar iedere boerenlul de game mocht spelen, wat dus op verschillende manieren kon. (Ja, er stond inderdaad één of andere gek Hotel California te zingen die daarvoor gearresteerd zou moeten worden, wat Jeroen al in zijn eerdere log zei). Als laatste zien we op het grote podium een paar mensen die een dansgame aan het spelen zijn.

In de laatste video komen we als eerste bij de Blur-afdeling, waar Thomas het de hele dag maar over bleef hebben. Je ziet hier de Shelby GT en één van de fraai-uitziende dames, achter in deze auto stond een groot scherm waar je de game op kon spelen. Daarna lopen we nog één keer de hele beurs over en zien we als laatste nog een paar foto's die we die dag hebben gemaakt, al met al was het voor ons een geslaagde middag! LET OP: Deze video is puur voor de lol gemaakt, met reacties zoals aan te geven dat het een slechte reportage is hebben niet veel zin. ;-)

Dit artikel delen

Over de auteur