1. Diverse releasedata voor EA spellen

Diverse releasedata voor EA spellen

Electronic Arts heeft vandaag een lijst met veel spellen en veel data's naar buiten gebracht. Op de lijst staan onder andere PlayStation Portable en Nintendo DS titels maar ook Players Choice/Classics/Platinum titels.

Voor de Nintendo DS levert Electronic Arts drie titels. Tiger Woods PGA Tour 2005 zal op 11 maart al te koop zijn in de winkels. Eén week later op 18 maart volgt The Urbz: Sims in the City. En de DS versie van Need for Speed Underground 2 zal op 6 mei in de winkels liggen.

EA heeft vier titels in de planning staan voor de PlayStation Portable van Sony. Op 25 maart liggen er drie titels in de winkel: FIFA Football, Need for Speed Underground Rivals en Tiger Woods PGA Tour 2005. Als laatste zal NBA Street: Showdown op 15 april in de winkels liggen. Erg opvallend aangezien Jeux-France gisteren nog meldde dat de PlayStation Portable niet eerder dan 15 april in Europa verschijnt.

Voor de mensen met een klein budget zijn er weer wat nieuwe titels toegevoegd aan de diverse budget series. De GameCube Players Choice serie krijgt The Sims erbij die vanaf vandaag in de winkels ligt. De PlayStation 2 Platinum serie krijgt De Sims, Lord of the Rings: The Return of the King en Medal of Honor die vanaf vandaag in de winkels ligt wat ook geldt voor de volgende Xbox Classics titels: Harry Potter: Quidditch World Cup, FIFA Football 2004 & Lord of the Rings: The Return of the King. Vanaf 18 februari zal ook James Bond 007: Everything or Nothing aan alle drie de series toegevoegd worden.

Als laatste krijgen ook FIFA Street, Fight Night Round 2 en Time Splitters Future Perfect een exacte datum. Op 11 maart verschijnt FIFA Street, op 18 maart verschijnt Fight Night Round 2 en op 25 maart verschijnt Time Splitters Future Perfect. Deze data gelden voor de GameCube, Xbox en PlayStation 2.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • zit niks fatsoenlijks tussen voor mij, nouja misschien TS: FP

  • @jacko. Dat lijkt mij ook. Misschien is het een iets oudere lijst (want titels voor vandaag 3 februari stonden gewoon als 3 februari op de lijst terwijl "oudere titels" als lieferbar op de Duitse lijst staan) of misschien heeft Jeux France het wel fout. Time will tell…

  • FIFA street cool zou eerst later komen

  • ik wil de ds weet iemand een site waar je em kunt importeren????

  • Sony heeft herhaalderlijk gezecht dat us & eu gelijk tijdig zouden worden voorzien van de psp.

  • waar blijft die battle field modern combat voor de xbox???

    greetz een gast achter de pc die starcraft zit te installeren en tegelijker tijd

    xbox zit te spelen ^^

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren