1. Top..?.. Menuutjes en introotjes

Top..?.. Menuutjes en introotjes

Wanneer je je nieuwe game in je Xbox, Playstation of whatever flikkert is het eerste wat je hoort het menu/intro muziekje. Lekker boeiend denkte natuurlijk, maar ik vind van wel, want een game met een catchy tune doet het verdomme een stuk beter. Wie heeft er niet mee zitten neurien met.. euh zijn favoriete game! Top 13.. gebaseerd op persoonlijke smakeloosheid, de volgorde is diep over nagedacht..!

Nummerrrr 13

The Elder Scrolls IV: Oblivion, klein verhaaltje hangt hieraan.. ga ik je niet mee vermoeien. Ik schrok me de pleuris, lekker deuntje hoor. Game zelf bleek ook nog eens leuk gheghe. How goes it citizen? Muy bien et du lelijkerd?

Nummerrr 12

Oeps, hier ging iets fout.. Niet 1 intro op nummer 12, nèje, 2! Waarom? Daarom..

Metal Gear Solid 4, zet gelijk de sfeer, je gaat janken (mocht je emotioneel instabiel zijn). Luister dan, potver snake, je gaat toch niet dood he? Het zal toch niet. Snake? SNAAAKEE? Spoilerdespoiler Onee, toch Snake gaat niet dood, een lang en onbegrijpbaar verhaal gaat er aan vooraf, maar het is de schuld van die ouwe Zero.. Waarom? euh lalilulelo denkk..

Metal Gear Solid 3 Subsistence disc 2? Niet disc 1.. neee. 2! Kijk dit spel was natuurlijk al aardig vetjes, maar wat doen ze? Huppakee, we geven hem nog een keer uit, maar nu met disc 2. Wat staat er dan op die disc 2 meneer Konami? Nou wat online crap, wat oude games EN een potvolkoffie keigave intro. Ah.. Nevertheless, awesomeness:

Nummerrrrrrr 11

F1 World Grand Prix. Ja die awesome N64 game waar je eindelijk eens met fatsoenlijke graphics een heel seizoen kon afwerken. Maar weg met dat seizoen, het gaat natuurlijk om die kekke challenges. Fisichella verliest een achterwiel op het rechte stuk? Geen probleem, jij rijdt em wel even naar de pits en en pasant rijd je je gele bak nog even naar het podium ook. Who's in the pits? Ralf is in the pits, Ralf is out, 21 cars left. En wat dacht je van 3 keer tegen de vangrail aan ketsen, je zou zeggen dan is ie stuk, nee hoor, je engineer vertelt je: "Your suspension is tering". Eerlijk en rechtdoorzee, daar hou ik van. Oja, de menutune, die maakt het allemaal nog awesommer! Huiver

Nummerrrrrrr 10

Halo 2, ja, of je nou deel 1, 2 of 3 neemt, de muziek looks alike. Maarre, dit is een compilatie dusss.... Eat some dirt Alien scumbagggss!

Nummerrrrrr 9

1080 Sneeuwboarding op de Nintendo 64. Niet zeumaar een spelletje, nee, tientachtig sneeuwplanken was natuurlijk totaal awesome. Een 1080 halen is haast onmogelijk met de standaard gastjes. Akari Hayami? Baggerrr, Ricky Winterborn? Gay.. Rob Haywood, Dion Blaster en Kensuke Kimache? Woosies. Nee, een echte vent speelt met klinkklink (Golden Iceman) op die pinguin. Niks meer dan 2 player mayhem in deze game. O en die tune, hoe vet is die, ik ken de tekst helemaal uit mijn hoofd.. euh.. Wroaw wroaw Who did it....?

Nummerrrrrrrrr 8

Race dayzzzzz aan de Gameboy! Welk spel??? Nou.... euh.. Race Days. Een vrij crappy game eigenlijk, maar who carez, het was fun. En niet 1 spelleke, nee, 2! Luister die intro dan, bijna dansbaar. Deutsche Early Rave op je grijze vriend:

Nummerrrrrrrrrrrrrr 7

Kiiiiiiiiilller Instinct. Paf daar is ie dan. Deze game was goed (understatement), maar daar kocht jem niet alleen voor, je kreeg er verdorie ook een keigave CD bij, met o.a. de catchy tune van Orchids level. Pfft niet alleen Orchids tune was super, dat waren ze allemaal. Nouja bijna allemaal, niet die van TJ Combo.. TJ.. you suck boy! Hier heb je een.. ULTRAAAA Ultraa ultraa! hah!

Nummerrrrr 6

Uncharted: Drake's Fortune. Ik mikte hem dus in mijn PS3 en dan krijg je ineens deze muziek. INDIEEEE!! Woah, is het een film? is het een game? Is het een.. oja het is een game.. Maar de sfeer is wel gezet, je gaat in een jungle schatten zoeken.. YEAH!!

Nummerrrrr 5

Super Street Fighter II Turbo High Defenition Remix enzzz.. Van alle Straatvechters moet dit toch wel de beste tune zijn om je agressief te krijgen zodat je je maatje naast je op de bank helemaal kapot wil Shoryukennen. Meer heb ik er niet over te vertellen. HADOUUUUUUUUUUUUKEN>>>

Nummeerrrrrrrrrrrrr 4

Gouden Son, die van de GBA dus he. RPG's is niks voor mij, met dat gewacht allemaal, maar wat doe je dan? Je koopt inderdaad een RPG, en wat voor 1! Misschien wat makkelijk... maar ik ben makkelijk. Dus dat spel in mijn GBA geramd tot ik em uit had, Ragnarok hier, summonetje daar. World theme die niet uit je kop gaat en de intro tjoen:

Nummerrrrr 3

F-Zero X op de N64. Ja die knettersnelle racer die toen al moeilijk was. Hangen aan de Big Blue, Samurai Goro door Mute City heen jagen, de 1300 grens overschreiden in Silence en er vanaf keilen en ketsen in Devils Forest. Allemaal meezingers... Maar goed, menu en intro's alleen.. bah:

Nummeerrrr 2

Grote Autodiefstal Vice City. Moek nog meer zeggen? Je waant je gelijk Crockett en Tubbs bij die tune.. Dit hele spel is qua muziek kneiterkei vet. Das alles wat ik er over ga zeggen.. Alweer..:

En.... trommelgeroffel... Nummerrrr 1

SOCOM II: US Navy SEALs.. Ja, de xbox had Halo 2 online, een potje Ghost Recon misschien en hier en daar een Splinter Cell. Maar dat was allemaal crap in vergelijking met Sony's game. Er was maar 1 goeie (goed is niet foutloos.. ik dek me even in) online console game destijds, en dat was SOCOM II! Doodgaan? Wacht maar een rondje en je trok het gewoon! Mijnen in de groentenboer? Niet meer dan normaal.. En dat allemaal met Friendly Fire aan! Wanneer die uit staat en je wil toch van die irritante teamgenoot af? M67 zijn zojuist geplante mijntjes of backblast em met je RPG of AT4.

Als SEAL was je in het nadeel in Enowapi, Death Trap en Sujo. VIP's zijn totaal retarded en altijd wel te vinden onder de waterval. Je kan uren doorgaan hiermee, maarrr dat doe ik dus niet, nevertheless, SOCOM II is/was superrr (en de intro tune ook natuurlijk)!

Aan deze publicatie kunnen geen rechten ontleend worden, voor meer informatie kan je terecht op youtube. Ben je het er niet mee eens, dan heb je pech >:(

Dit artikel delen

Over de auteur