1. Starfish maakt Devilish remake

Starfish maakt Devilish remake

Starfish heeft in de laatste uitgave van Famitsu bekend gemaakt dat het werkt aan een remake van de Mega Drive/ GameGear klassieker Devilish voor de Nintendo DS.

Het spel staat gepland voor een release in Japan in april van dit jaar. Of het spel ook naar het westen komt, is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Heb net effe de rom gedownload. Is gewoon een ball & paddle game. Jeweetwel een plankje en een bal. Wel een meesterlijke maar ik word gewoon nie goed van al deze shit… Waarom komen er nou niet gewoon 3D games uit. Ze hadden net zo goed geen DS kunnen maken.

 • @demonfoxkyubi: ben je niet een beetje voorbarig met je reactie? Gezien het feit dat er nog geen screens uit zijn van het spel? Ik ken het spel zelf niet, maar dat neemt niet weg dat ik niet gewoon wacht met een conclusie totdat ik ook daadwerkelijk iets heb gezien van de game… Maar daardoor staat mijn postcount toch pas op 28 :P

  Dus dat kan natuurlijk ook gewoon aan mij liggen :P

 • O dus als Insidegamer geen screens heeft bestaan ze nog nie? Je kan beter je mond houden als je nie weet waar je over praat…

  Er zijn WEL screens van het spel. Ik ga nie de link geven naar de site want dat wordt denk ik gezien als reclame maken. Tis in elk geval een DS only site. Jeweetwel een site die "only DS" nieuws heeft. Dat was een hint ja…

 • oke……….. ik wacht wel af voordat ik iets zeg waar ik later spijt van krijg

 • Screenshots:  http://www.insidegamer.nl/forum/viewtopic.php?t=23432

 • @demonfoxkyubi: ey man, rustig, ik ben niet boos ofzo, tis alleen dat ik die screen dus niet had gezien. Ik weet wel welke site je bedoeld en heb de screenshot inmiddels gezien. Nu kan ik tenminste zeggen dat ik het wel met je eens ben, wat betreft dat 3D gebeuren. Dit spel staat momenteel zeker niet op mijn spellen-aan-te-schaffen-lijst en ik denk dat ie daar ook nooit op zal komen ook.

 • deze game gaat echt het uiterste uit de DS halen

 • Hoe kan je het er nou zo lelijk uit laten zien? Ze halen echt totaal niks uit de DS. Zelfs voor een Gameboy spel is dit matig..

 • :p

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren