1. Rainbow Six: Lockdown multiplayer details

Rainbow Six: Lockdown multiplayer details

Ubisoft heeft enkele details rond de multiplayer-mode van Rainbow Six: Lockdown voor de PlayStation 2 en Xbox vrijgegeven. Ubisoft is ook van plan nog meer details rond de multiplayer bekend te maken en zeggen dat die details voor revolutie zouden gaan zorgen voor online gamen.

Het doel van Lockdown was om de beste elementen van de bestaande PlayStation 2 en Xbox Tom Clancy squad-based shooters te nemen en deze te combineren. Zo speel je de ene keer in een Mercenary team en een andere keer als Team Rainbow en kan je door het dynamische levelsysteem invloed op de levels hebben, bijvoorbeeld door met een kraan een container voor een doorgang te plaatsen en zo de weg blokkeren.

De Co-op Mission en Co-op Terrorist Hunt modi zullen in allebei de spelcomputerversies zitten. Tezamen zul je als Team Rainbow zowel de singleplayer en campaign missies kunnen spelen. Team Adversarial (PS2) en Team Survival (Xbox) zijn de standaard team deathmatch zonder respawns. In Team Retrieval (PS2) en Retrieval (Xbox) moet je zo veel mogelijk containers binnen een tijd limiet binnen zien te halen om te winnen. Total Conquest, waar je drie satellietontvangers in beslag moet nemen en Team Sharpshooter, een standaard team deathmatch wel met respawns zullen exclusief in de Xbox-versie zitten.

Wat voor revolutionairs Ubisoft te komende weken zal aankondigen is de vraag. Wel wist Ubisoft te melden dat de details voor Team Rivalry (PS2) en Persistent Elite Creation (Xbox) nog bekend moeten worden gemaakt. Rainbow Six: Lockdown verschijnt op 25 maart voor PC, PlayStation 2 en Xbox.

Dit artikel delen

Over de auteur

David Kers Vindt games als Quest for Glory, Super Monkey Ball, Dark Souls bijzonder leuk.

Reacties

  • Wil wel weten wat voor revolutionairs ze bedoelen. Verder niet zo'n intressant stukje.Was allemaal wel te verwachten.

  • lol dat zou leuk zijn

    en ja, ze moeten toch iets vernieuwen want shooten blijft shooten hé

  • Het lijkt me wel erg vet. Hopelijk kan deze wel goed gaan op PNG (ik heb twijfels)

  • I can't wait!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren