1. De nieuwe wereldorde - Deel 1

De nieuwe wereldorde - Deel 1

We horen allemaal regelmatig over terroristische aanslagen. Een bomaanslag in een hotel, een autobom bij een buitenlandse ambassade en natuurlijk de twin towers. Zijn deze aanslagen gepleegd door mensen die zo sterk in hun godsdienst geloven dat ze zijn bereid ervoor te sterven? Of zit er meer achter?

Hitler had in zijn tijd een hele simpele maar effectieve strategie om het volk te laten doen wat hij wou. De strategie die de strategie van angst genoemd word. Het werkt heel simpel volgens het pricipe probleem, reactie, oplossing. Eerst wordt een probleem gecreerd. Hitler gebruikte precies deze strategie door de raichstag in brand te laten steken en de schuld af te schuiven op een "terrorist". Hierdoor stelde hij allemaal maatregelen in waar het volk anders nooit mee akkoord zou zijn gegaan. Het volk wou de maatregelen nu echter wel omdat het voor de "veiligheid" was.

We zien vandaag de dag precies hetzelfde gebeuren als Hitler deed. In Amerika worden allerlei problemen gecreerd met een wereldwijde uitwerking. De aanslag op de Twin Towers, de financiele crisis etc. Voor al deze problemen komen ze met zogenaamde "oplossingen" zoals alle terreurmaatregelen in Amerika. Met deze terreurmaatregelen kunnen ze elke Amerikaanse burger oppakken, opsluiten, naar een kamp sturen, het land op slot gooien en zels het hele land stilleggen. Ook zijn er allerlei nieuwe maatregelen om burgers te controleren. Zoals in het oude gezegde "Big Brother is watching you". Dit gebeurt nu echter wereldwijd op grote schaal. Camera's, in allerlei producten en in bankbiljetten RFID chips verwerken waarmee ze je kunnen volgen en zelfs het opstellen van grote vingerafdrukbestanden van de hele bevolking! Het zijn maatregelen waarmee ze een politiestaat creeren zonder dat de burger er erg in heeft. We gaan hier echter mee akoord omdat het voor de veiligheid is, we willen toch niet getroffen worden door een terroristische aanslag?

Deze terroristische aanslagen worden echter niet gepleegd door moslims die dit doen uit geloofsovertuiging. Achter de Amerikaanse regering zit een wereldmacht, de Illuminati zoals veel mensen ze noemen. Dit zijn de echte leiders van de wereld, ze controleren de amerikaanse regering en dragen die op wat ze moeten doen zonder dat de regering er erg in heeft. Ook Bush en Obama zijn maar poppetjes van de Illuminati. Het echte doel van de illuminati is echter een complete nieuwe wereldorde starten. In deze wereldorde zal er een wereldwijde regering zijn, een wereldwijde betaaleenheid en misschien wel het belangrijkste van alles: een wereldbevolking die rond de 500 miljoen mensen ligt! Dat lees je goed, van de zes miljard mensen op aarde moeten er uiteindelijk 500 miljoen overblijven.

In deel twee meer over de manier van aanpakken van de illuminati, over de manier waarop er vijf en een half miljard mensen zullen sterven en bewijs van voorbereiding voor massasterfte op grote schaal in de vorm van massagraven in aanbouw, grote vergassingsstations in Amerika en voorbereiding van de overheid op massasterfte.

Bedankt voor het lezen en tot ziens in deel twee.

Dit artikel delen

Over de auteur