1. Waterpret in uitbreiding Rollercoaster Tycoon 3

Waterpret in uitbreiding Rollercoaster Tycoon 3

Niet geheel onverwacht zal er een uitbreidingsset komen voor Rollercoaster Tycoon 3, genaamd Rollercoaster Tycoon 3: Soaked!. Met deze set zal je je volgende pretparken vooral kunnen opvrolijken met attracties die voor de nodige nattigheid moeten gaan zorgen bij je publiek.

Zo zal het mogelijk zijn om met de zogenaamde Swimming Pool Designer waterparken te creëren waar je gasten zich te buiten kunnen gaan in verschillende zwembaden, glijbanen, jacuzzi's, zonnebanken en nog veel meer. Ook zul je het Dolfinarium kunnen gaan nabouwen, aangezien je de beschikking krijgt over aquariums die je kunt voorzien van dolfijnen, orka's en andere dieren.

Nadat je eerder al in Rollercoaster 3 vuurwerkshows kon organiseren, zal je in Soaked! aan de slag kunnen met de H20 MixMaster, waarmee je eigen water- en lichtshows kunt maken.

Naast al het watergeweld zullen er ook 'gewoon' zo'n 50 nieuwe attracties en achtbanen in Rollercoaster 3: Soaked! zitten. De release staat voorlopig gepland voor juni 2005.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • wouw RCT3 is echt vet:D

 • Ja, dus ? Daarom is het wel leuk als een toevoeging.

 • @D0dg3r (NL)  Als het een patch zou zijn (wat het makkelijk kon zijn) hoefde je erniet voor te betalen. Nu dus wel.

 • Niet geheel onverwacht…  Goh… Maar dit lijkt me wel cool, watertheme parks kicken ass.

 • wow dit klinkt wel vet! (btw er komt nu echt TEVEEL flash op ig:s)

 • @ oliebolleman een antiliaanse moeder volgens mij  Uitbreiding lijkt me erg gaaf, jammer dat ik de gameplay van rct3 niet zo super vind. Zo veel plezier als ik met het eerste deel heb gehad zal ik waarschijnlijk wel nooit meer krijgen met een dergelijk spelletje..

 • Waar slaat dit allemaal op @ neuk je mamy en mii  laat je puberale uitlatingen eens voor je ;)

  Is mischien moeilijk maar probeer t.  Ik zal t wel tegen een paar ontspoorde tieners hebben die niks beters weten… zucht… • Ik wil Rollercoaster 3 echt graag hebben. Deze uitbreiding maakt het helemaal leuk

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren