1. Satoru Iwata spreekt tijdens GDC

Satoru Iwata spreekt tijdens GDC

Nintendo president Satoru Iwata zal tijdens de Game Developers Conference een speech gaan houden. De titel van de toespraak zal volgens Nintendo "The Heart of a Gamer" zijn.

Iwata zal spreken over de industrie op dit moment, en de rol van Nintendo hierin. Ook zal hij zijn toekomstvisie geven over de ontwikkeling van de branche in de komende jaren. Het meest interssante stuk van de toespraak is waarschijnlijk het gedeelte waarin Iwata vertelt hoe Nintendo zich in de toekomst zal gaan onderscheiden bij het ontwikkelen van hard-en software.

De Game Developers Conference wordt van 7 tot en met 11 maart gehouden in San Francisco. De toespraak van Iwata zal plaatsvinden op 10 maart, en deze zal duren van 10:30 tot 11:30 plaatselijke tijd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • hoop dat ie er ook een leuk grapje tussendoet :P  Interessant, misschien wordt nu eindelijk duidelijk waar Nintendo mee bezig is.

 • Ben benieuwd, hoop dat ie ook weer opgenomen wordt die speech, en dat wij hem dan kunnen downloaden, net zoals met de Nintendo conferententie waar toen de nieuwe Zelda werdt aangekondigt.

 • idd, ben wel benieuwt wat die jap te vertellen heeft

 • Ik ben zelf ook wel benieuwd wat voor Hardware plannen Nintendo nog heeft in de toekomst. Wat informatie rond de Revolution of de GBA Evolution zou wel leuk zijn (ook al is de kans groot dat dat pas rond de E3 een kans heeft om aan bod te komen).

 • had iwata een paar jaar geleden niet voorspeld dat ze tegen maart 2005 50 miljoen cubes verkocht gingen krijgen?  ik ga hem maar niet al te serieus nemen.

 • Nintendo moet eens niet doen alsof de concurentie er niet is. iedereen negeert (of doet alsof ze negeren) de concurentie, maar dat vind ik dom. Kom dan eerlijk naar voren dat je de concurentie zwaar zal zijn. Sony zei ook in een engels blad: We are not worried wat Nintendo is doing"… ach weet je ik denk dat ze liegen….

 • plz kom met nieuwe info over de nieuwe zelda :D

 • Dan wordt de PS3 ook voorgesteld :D:D  Als Nintendo bij de volgende generatie nog (groot?) aandeel wil houden in de console markt moeten ze een andere koers varen, maar ik denk dat ze dat al doorhebben. Ze weten bijv. nu dat online gameplay een must gaat worden door het succes van Xbox Live!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren