1. Enkele feiten en een datum voor The Sims 2: University

Enkele feiten en een datum voor The Sims 2: University

The Sims bestaat deze maand vijf jaar. Vijf jaar geleden in februari 2000 werd het eerste Sims titel op de markt gezet en Electronic Arts heeft behoorlijk wat uitbreidingen gemaakt. En natuurlijk zijn er veel spellen verkocht van deze serie.

In totaal waren er zeven uitbreidingen voor het orginele spel en was het spel in zeventien verschillende talen te spelen. Wereldwijd zijn er 54 miljoen exemplaren verkocht van het orginele The Sims en alle uitbreidingen. Ook het tweede deel deed het niet slecht. In de afgelopen maanden zijn er 4,5 miljoen exemplaren van The Sims 2 verkocht.

De eerste uitbreiding is ondertussen ook in ontwikkeling. The Sims 2: University/Studentenleven heeft ook een datum gekregen. Op 1 maart moet het spel in de winkels liggen. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Jep…en et uit melken is weer begonnen. Naja, zolang et maar een leuke game word niet waar?

  • wat heeft dat hier mee te maken???    Leuk, voor de simsfans maar ik ben definitief klaar met dit spel. Het is zo vreselijk saai. En eerlijk gezegd is het niet zo heel realistisch als ze allemaal beloofde. Ook had ik verwacht dat je ook zou moeten werken ipv op de versnelknop te drukken.

  • shit he , bestaat het alweer zo lang

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren