1. Nieuwe Half-Life 2 en Counter-Strike content

Nieuwe Half-Life 2 en Counter-Strike content

Valve komt binnenkort met nieuwe content voor zowel Half-Life 2 als Counter-Strike. Mensen die inloggen op Steam krijgen automatisch het bericht te zien dat er in de komenden maand, in navolging van de Counter-Strike map cs_compound, nieuwe content volgt.

Allereerst komt er een update voor de deathmatch-modus van Half-Life zodat je nu ook de Slam, Crowbar en Stunstick kan gebruiken. Wat later word er een nieuwe map beschikbaar gesteld en ook nog een kleine aanpassing voor Counter-Strike: Source die een paar kleine foutjes weg moet werken.

Valve is dus in ieder geval druk bezig met nieuwe content, hou Steam dus in de gaten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • jippie!

 • @poon Je hoeft niet te kijken hoor :). Zoals je ziet zijn sommige mensen er ook gewoon blij mee…

 • Is leuk(maar weten jullie misschien wanneer hl2 voor de xbox nou uitkomt)

 • Misschien komt HL2 helemaal niet voor de Xdoos…  Het is volgens mij niet eens officieel bevestigd dat HL2 op de doos kwam.  En de 2de doos is ook al dichtbij. • Ik had dat namelijk gelezen ine en xbox magazine, hij zou niet op de ps2 komen dat weet ik wel.

 • Valve heeft ook al aangekondigt een speciale nieuwe map voor half-life 2 te gaan uitbrengen die losjes is gebaseerd op het highway 17 level  One feature that we'll be adding to the Source engine in the coming months is high dynamic range lighting. To showcase this we've taken a part of the Highway 17 chapter of Half-Life 2 and worked it into a single level that incorporates HDR along with some new gameplay. We're calling this short level "The Lost Coast," and it will be made available free of charge to Half-Life 2 customers that meet a specific set of high end hardware requirements. We'll be publishing those requirements soon.  Overigens zit er wel een addertje onder het gras: aangezien de source engine is getweakt met nieuwe elementen moet je volgens valve wel over een high performence pc beschikken om dit level te kunnen runnen • hmzzz…. miss toch maar kope lijkt me nu wel vet

 • Inderdad Cyberjunk. Toen ik het nieuws gisteren zag stond dat er nog niet bij, bij de bron dus :). Maar je hebt gelijk…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren