1. Klaar voor het najaar!

Klaar voor het najaar!

De zomer is niet mijn ding. Begrijp mij niet verkeerd, 25 graden en een biertje op het terras vind ik heerlijk, maar de temperatuur daarboven is vreselijk. Nachten niet goed kunnen slapen omdat het te warm is, een verbrande bierpens en te heet om een lekker stuk te skeeleren (wat ben je toch burgerlijk – red.). Aangezien ik uit januari kom, is het dan ook niet vreemd dat ik een winterman ben. Een ski-vakantie, dat is echt iets voor mij.

Daarnaast is de zomer qua gamereleases gewoon kut. Toen de Xbox 360 van Thijs kapot ging, heb ik hem de mijne een weekje uitgeleend en daarna duurde het vijf dagen nadat zijn 360 terug was, voordat ik hem ophaalde. Ik miste hem simpelweg gewoon niet. Gelukkig komt daar over een maandje verandering in. Natuurlijk is er veel uitgesteld, maar tegelijkertijd valt er nog genoeg te doen. Ook op InsideGamer.

De afgelopen maand zijn wij achter de schermen erg druk geweest. Voor de E3 lanceerde we bijvoorbeeld het nieuwe PLAY-kanaal, waar vanaf september weer meer leven op komt. Daarnaast is er op content gebied het één en ander veranderd. Zo hanteren we al een tijdje bij nieuwsbericht een wat lossere stijl, waarvan wij denken dat het beter bij InsideGamer en haar bezoekers past, terwijl nieuwsberichten visueel wat mooier worden aangekleed. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook nog een aantal nieuwe rubrieken.

Het blijkt dat jullie het leuk vinden om te lezen wat wij en de andere bezoekers in het weekend van plan zijn om te doen. Dat doet ons goed. Verder zoeken we naar de connectie tussen games en films in The Game Connection, blikken we vooruit in onze Checkpoints en hebben we nog een aantal andere ideeën op de plank liggen, die we dit najaar willen introduceren. Tel daar onze andere artikelen, video’s en recensies bij op en je kunt ook dit najaar elke dag met plezier naar InsideGamer komen!

Dit artikel delen

Over de auteur