1. Zoo Digital wordt Europese uitgever Sudeki

Zoo Digital wordt Europese uitgever Sudeki

Zoo Digital Publishing wordt de Europese uitgever van Sudeki op de PC. Dat maakt het bedrijf vandaag bekend. Zoo Digital Plubishing kwam ook met een datum voor de RPG. Vanaf 25 maart is het spel in Europa te koop.

Sudeki verscheen al eerder op de Xbox en werd toen gemaakt door Climax. Het spel kwam vorig jaar augustus uit op de spelcomputer van Microsoft maar Climax is nu ook bezig met een PC versie van dit spel. Vandaag zijn de eerste screenshots van de PC versie verschenen. Deze kun je hier vinden. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • mwa kweet niet of deze game zo interessant is voor de pc..

 • past beter op xbox

 • Tuurlijk past ie wel op de PC, ik zou maar 3 genres weten die op de pc wat minder zijn en dat zijn party games, sportgames en platform games.  Een RPG als sudeki past prima op een pc, en het ziet er op de pc ook nog eens beter uit ^^. Maar ja ik heb hem al op de x-box dus deze zal ik niet kopen, maar als ik van te voren had geweten dat ie op de pc zou komen dan had ik hem wel voor de pc gekocht (scheelt ook nog eens in de centen)

 • Hij komt op de PC? Sweeeet….

 • Erg vaag dat sudeki gepoort gaat woorden. Fable zal het veel beter doen op de pc :)

 • Fable is kut… Sudeki zal vast niet veel beter zijn… Ik hoef hem iig niet te hebben :)  Bij de weg, dit nieuws was al een tijdje bekend hoor ;)

 • Fable is niet kut, Fable is te kort!!!!! maar die kleine 10 uur was wel een geweldige speelervaring…

 • Nee man, ik vond er echt niks aan. Fable pretendeert een RPG te zijn… de characterontwikkeling is weliswaar leuk gedaan, maar het verhaal, het centrale punt in een RPG, was naar mijn mening gewoon slecht. Je kreeg op bijna geen enkel punt het idee dat je écht vooruitgang boekte in de zoektocht naar wraak.  Ook heb ik me kapot zitten ergeren aan de laadtijden en de voice-acting. Ik heb het gevoel dat ik meer in laadschermen dan in het spel heb gezeten. En de voice-acting is ook niet geweldig. Veel mensen zeggen gewoon hetzelfde. Kom je weer in een ander dorp, iedereen zegt in grote lijnen hetzelfde als in het vorige dorp…

  Nee, Fable is niks voor mij…


Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren