1. Activision houdt van geld...

Activision houdt van geld...

Gamer en Nederlander als ik ben, ben ik altijd op zoek naar leuke koopjes. Nu zag ik dat ze bij Gcshop voor ongeveer 35 euries Call of Duty 4 de Game of the Year editie verkochten. Ik wist niet precies wat deze editie inhield dus ik googelde eventjes. Toen ik uiteindelijk er achter was gekomen dat de GOTY editie vier extra maps bevat ter waarde van 10 euro leek het mij meer dan de moeite waard om Call of Duty 4 aan te schaffen.

Gelukkig keek ik vlak voordat ik hem bestelde nog even op een andere site. Daar stond op dat de nieuwere versies van de GOTY editie niet meer die map packs bevatten. WAT?!

Nadat ik van de schrik was bijgekomen ben ik het maar nog een keer gaan lezen, maar het stond er toch echt. Bij de nieuwere exemplaren van Call of Duty 4: Modern Warfare Game of the Year edition worden niet meer de code geleverd die toegang geeft tot de vier nieuwe maps.

Dit vind ik een ware schande. Ik wist al dat Activision heel erg van geld hield getuige de vele versies van Guitar Hero. Maar zoiets? Ze vragen dus op vele sites 10 euro meer voor hetzelfde product? Als je naar de supermarkt gaat zie je toch ook niet 2 precies dezelfde zakken chips voor verschillende prijzen, terwijl er op de ene zak staat dat er meer in zit? Schande!

Het is dus ook gewoon zware oplichterij: Eerst claimen dat er vier extra maps bij een spel zitten om vervolgens duizenden mensen op te lichten. Activision, je hebt me diep teleurgesteld!

Dit artikel delen

Over de auteur