1. Multi-touch gaming? Das een eitje!

Multi-touch gaming? Das een eitje!

Zet de iPhone of de HP Touch meteen uit je hoofd als je aan ‘Multi-touch’ denkt, dit is namelijk nog kinderspel bij wat er gaat komen. Zo zijn er al ‘Multi-touch tafels’ die meer dan 50 punten tegelijk kunnen verwerken (‘Ietsje’ meer dan de iPhone nu kan verwerken). Voor fans van ‘Multi-touch’ word het dus alleen maar leuker!

Met leuker bedoel ik ook letterlijk leuker! Neem bijvoorbeeld de trailer van RUSE:

Ziet er leuk uit toch? Jammer dat het een trailer is toch? Gelukkig komt de trailer van RUSE niet zomaar uit de lucht vallen, de game is namelijk speelbaar op een ‘Multi-touch’ tafel genaamd de surface.

De surface is het pareltje van Microsoft op gebied van multitouch, voor een kleine 20.000 euro haal jij er één in huis. Naast games zijn er natuurlijk zat andere toepassing voor de Microsoft surface, er staan zat filmpjes van op youtube. Ik wil jullie wel één filmpje cadeau geven, RUSE en surface in actie:

Cool toch? Ik zie wel een toepassing voor spellen als Supreme Commander of Starcraft. Gewoon omdat het kan! Ik zie het wel zonnig in voor de multi-touch tafel, who needs natal when you've got surface!

PS: Dit is al eens genoemd in een IG nieuws artikel: http://www.insidegamer.nl/pc/ruse/nieuws/25519/E3-RUSE-speelbaar-op-een-tafel-computer.html

Dit artikel delen

Over de auteur