1. Bomberman naar de N-Gage

Bomberman naar de N-Gage

Hudson Soft heeft vandaag aangekondigd bezig te zijn met een Bomberman spel voor de Nokia N-Gage. Jij zult Bomberman moet leiden door een 3D wereld om "The Golden Statue" terug te brengen naar Bomberman City.

Pasi Pölönen, directeur van Nokia Game Publishing, Games Business Unit vertelde het volgende:

"It's great to be working with Hudson Soft to bring a classic like Bomberman to the N-Gage game deck. With the two-player mode over Bluetooth wireless technology, Bomberman fans can compete against each other and share in the action-packed 3D world."

Het is mogelijk om Bomberman met Bluetooth te draadloos spelen tegen iemand anders. Dit is de eerste keer dat spelers op grote afstand en zonder draad een platform spel tegen elkaar kunnen spelen. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Ach laat die Bomberman toch… de N-Gage is aan het sterven…

  • Ach, laat Nokia er zelf een bommetje op gooien

  • Als ze het verhaal nou eens achterwege laten en gewoon de oldskool bomberman uitgeven. Dát is waar het echt om draait. Bij elke andere Bomberman release valt de story mode tegen, of is er helemaal niets aan (Bomberman Kart).    Enige dat wel ok was waren de Bomberman RPG's op de GBA.

  • Ja en toen speelde ik de klassieke modus nog steeds het meeste van allemaal op de GBA:)

  • Ja, gewoon de oude SNES Bomberman op de NGage gooien, en zorgen dat je via Bluetooth met z'n vieren tegen elkaar kan spelen, dan heb je pas echt dikke fun. Met die 3D shit wordt het op dat kleine schermpje allemaal zo onoverzichtelijk. Als ultieme gameplay en snelle framerate Nokia lief is, moeten ze gewoon een SNES versie van BMan poorten. Toch?

  • Huh..krijgt de N-Gage ook een " ontploffende" accu dan ?    >:)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren