1. TO-log: Laatste week in Amerika…

TO-log: Laatste week in Amerika…

Wat vliegt de tijd toch voorbij als je plezier hebt! Het voelt alsof het gisteren is toen ik mijn eerste weblog schreef over Amerika. Tussen deze twee weblogs heb ik een hoop gedaan en gezien. Ik ben met het vliegtuig naar Las Vegas gevlogen, kwamen daar in de avond aan. Werkelijk een prachtig uitzicht, gewoon een zee van lampjes. Zodra we uit het vliegveld stapte merkte je al dat je in de woestijn was… Het was 10 uur ’s avonds en het voelde alsof je in een oven liep! Godzijdank is airconditioning een tweede levensbehoefte in Amerika. Waar je ook naar binnen gaat, er is altijd wel een airco of een ventilator. Het is dan ook wel nodig, overdag is het 115 Fahrenheit, wat neer komt op z’n 46 graden Celsius. Na een nacht Las Vegas hebben gezien, was het tijd om te slapen. We verbleven in THE Hotel, onderdeel van Mandalay Hotel. De vader was hier voor zaken en had nog 1 gratis kamer gekregen voor ons. Hier was foto’s van Las Vegas:

De beruchte piramide.

Van links naar rechts: Jonas(mijn neef), ikke en Alex, de zoon van mijn moeders vriendin.

THE Hotel in mijn hippe zwembroek.

Bij het zwembad van THE Hotel.

De volgende dag reden we naar San Diego, hier gingen we naar Seaworld, waar we ook Shamu hebben gezien! Hij praatte helaas niet tegen ons…Blijkbaar bleef hij liever op aarde in plaats van de maan. Geen foto’s helaas, ik wou niet dat mijn camera nat werd. De volgende dag zijn we naar Universal Studio’s Hollywood geweest, daar wel wat foto’s gemaakt:

We have arrived!

Daar gaan we dan…

Net nieuwe attractie, was erg leuk!

Ik was helemaal doorweekt op het einde van deze rit…

We namen toen een tour door Universal Studio’s. Hier kregen we een paar scènes te zien die gebruikt werden in films.

Dansende auto’s en ontploffingen, wat wil je nog meer?

Het is stil…TE stil…

Aaaaah! Vloedgolf!!!

Wie herkent deze boot? 2 woorden: King en Kong?

Een rustig dorpje met een gevaarlijke bewoner…

DAMN YOU JAWS! Mijn hele camera nat :(

Het gekke dorpje uit The Grinch.

War of the World scene

Dat was het voor nu. Ik heb er nog veeeeel meer, maar dan zouden alle plaatjes heeel langzaam gaan laden en dat willen we natuurlijk niet :P

Dit artikel delen

Over de auteur

MonkeySleeve | As a finale touch, God created the Dutch |