1. Fuck you Bad Company 2 bij de Gamescom!!

Fuck you Bad Company 2 bij de Gamescom!!

In het begin wist ik niet wat er hier te beleven was, het was een afgesloten ruimte met aan de buitenkant reclame voor Battlefield: Bad Company 2. Is het een filmpje? Een demonstratie?

Maarja omdat we toch grote fans zijn van de eerste Bad Company maar in de rij gaan staan, want je moet voor bijna alles in de rij gaan staan bij de Gamescom in Keulen.

Na een tijdje werd het duidelijk dat ze binnen xbox 360's hebben staan met een multiplayer beta van BC2. Daar werden we wel enthousiast van! Iets van 6 tegen 6 een multiplayer game spelen voor bijna een half uur, vet!

En toen stonden we daar...kwartier, half uur...en na een uur stonden we vooraan.. YES, we kunnen gaan! De dude stopte ons net toen we wilden binnenlopen, "Ok, jullie mogen zo". Nu stonden we dus helemaal vooraan. De gamescom was bijna gesloten zag ik, nog zo'n drie kwartier te gaan..ik werd al bang...en ja hoor 17.26, gast die binnen de ruimte was komt naar buiten..mensen dit was het voor vandaag, niemand mag meer spelen. Ik echt: WTF!!!!! (In mezelf dan) Ik keek iig best wel boos en had mijn armen over mekaar :P Boos weglopen en echt zo van WTF!! Een uur in de rij gestaan voor niks man! Fuck you Bad Company! Waarom had je ons en nog iets van 10 anderen in de rij laten wachten als je ons niet liet spelen! Fuck you!!

Dit artikel delen

Over de auteur