1. Leuk vooruitzicht

Leuk vooruitzicht

Zoals de titel al zegt, is het voor de gameliefhebbers onder ons, een leuk vooruitzicht. Buiten het feit dat bij mij de school al begint over nog minder dan twee weken..... (Snel vergeten!) Waarom het zo'n leuk vooruitzicht is, lees je verder in mijn tweede Weblog. Veel plezier!

Ten eerste komt namelijk FIFA 10 uit op1 oktober van dit jaar. Leuke bijkomstigheid voor mij is dat dat vlak ná mijn verjaardag is. FIFA zal zoals ieder jaar weer de strijd aan moeten gaan met PES. De reden waarom ik altijd toch FIFA 10 koop, weet ik zelf eigenlijk ook niet. Ik denk dat het ermee te maken zal hebben dat FIFA 2000 de éérste voetbalgame was ooit die ik gespeeld had. Mensen die absoluut niet van voetbalgames houden, zeggen vaak: ''Voetbal is voetbal, daar kun je niks aan veranderen.'' Die mensen moeten zich gewoon het land uitzetten..... Het lukt de makers van FIFA (EA) wel dégelijk om ieder jaar de reeks weer te verbeteren. Zo is dit jaar de 360 graden dribbelen mogelijkheid toegevoegd. FIFA 10: Een must-have voor iedere voetballiefhebber met een spelcomputer!

Vervolgens komt op 23 oktober (?) de game Uncharted 2: Among Thieves uit. Van deze game weet ik niet precíes wat ik mag/moet verwachten. Van Uncharted: Drake's Fortune heb ik namelijk alléén maar de Demo gespeeld. (jajaja, ik schaam me diep) Tóch ben ik van plan om ook deze game te kopen. Waarom? Nou, bekijk de screenshots alleen maar eens. Als dat er ook écht zo in de game uit gaat zien, is dat een must-have voor iedereen! Het enige waar ik bang voor ben, is dat er téveel stealth in de game voor gaat komen. Daar ben ik namelijk niet zo'n fan van.....

En dan komt het! De game waar de meeste mensen op wachten, inclusief mezelf..... 10 november 2009..... Call of Duty: Modern Warfare 2. Moet ik zeggen waarom ik deze game móet hebben, of weet je het al uit eigen ervaring....? Ik zal het maar zeggen dan. Mijn verwachting (hoop) is dat Call of Duty: Modern Warfare 2 dé game van het jaar gaat worden. Als ik de meeste sites, screenshots, video's, enzovoort mag geloven tenminste..... Call of Duty 4 was al geweldig en is nog stééds geweldig. Het is ook een spel dat online gespeeld blijft worden. Het enige waar ze nog wél op moeten verbeteren, is het clansysteem. Zo hoop ik dat je nu alleen op invite in een clan kunt komen en dat je nu daadwerkelijk ook clanmatches en toernooien kunt spelen. Zoals het clansysteem van Killzone 2 eigenlijk.

Tenslotte nog een kort vooruitzicht naar 2010. Dan komen namelijk MAG (Massive Action Game) en MAFIA II. Was dat kort of niet?!

Ik zou dus zeggen: Begin maar te sparen, slijmen, werken, helpen, of wat dan ook als je deze games wilt hebben! Nogmaals: Ik heb geluk dat ik rond die tijd jarig ben en dus geld kan vragen om deze games te kunnen kopen. En let op: Dit is mijn wenslijst voor in de toekomst. Je hoeft het er niet mee eens te zijn!

Dit artikel delen

Over de auteur