1. Mijlpaal met gamen

Mijlpaal met gamen

Jaja, het leek wel gisteren dat ik trots met een Gameboy Color en eerste spel de winkel uitliep. Gestaag kwamen er wat games bij, en afgelopen week was het zover. Mijn 200ste game is toegevoegd aan mijn collectie. :] De eer is toegekomen aan The Elder Scrolls IV: Oblivion GOTY. Dit volgens de database van ig, want ik heb nog een paar spellen die niet in de database vermeld staan, maar dat mag de pret niet drukken.

Ik ben er best wel trots op, want 200 games hebben is best een hele hoop als ik er zo over nadenk. Soms als mensen mijn verzameling games voor de Wii en 360 zien zeggen ze wel eens: "Hoeveel geld heeft dat wel niet gekost?" Ik zou het niet weten, en eerlijk gezegd wil ik het ook niet weten. Het is nou eenmaal mijn hobby, en daar heb ik graag wat geld voor over. Ik vraag anderen toch ook niet wat ze per maand aan drank uitgeven omdat uitgaan hun hobby is?

Ach, uiteindelijk vindt iedereen het eigenlijk ook wel weer cool, om zoveel games bij elkaar te zien, en dat streelt je wel. Inmiddels is game 201 ook al in mijn collectie gekomen, en game 202 en 203 zullen spoedig volgen. Wat mij betreft, op naar de 300 games! :D

Dit artikel delen

Over de auteur