1. De coolste prijsvraag van IG

De coolste prijsvraag van IG

10 Augustus stond er een heel interessante prijsvraag op InsideGamer. Het leek mij en Neonice beide enorm tof om eens naar een Games-beurs te gaan. Dit was voor ons de ideale kans, aangezien we beide grote Warcraft fans zijn.

We besloten een mooie foto te maken van mijn bureau met al onze Warcraft spullen erop. Daarbij nog drie laptops waar we regelmatig Warcraft III op spelen. Zelf vonden we het resultaat erg mooi en hebben hem meteen ingestuurd, de prijsvraag liep immers maar tot woensdag. Hier zijn de foto's te bewonderen: (foto 1 foto 2) Toen we alle comments bekeken, nam onze hoop erg toe. Als je keek naar het aantal mensen dat niet mee mocht doen, in verband met de leeftijd, hadden wij een extra grote kans.

Vervolgens heb ik vanaf woensdag dagenlang mijn inbox zitten refreshen, op de hoop een leuk mailtje te ontvangen. Toen we hem zaterdag nog niet ontvangen hadden, nam onze hoop af. Toch bleef ik door refreshen, maar we hadden allebei zoiets van: het wordt hem niet meer. Totdat ik op een zekere maandag ochtend mijn mail voor het eerst opende en met verbazing het onderwerp van de mail las: Insidegamer prijsvraag GEWONNEN!!!, afzender Martijn van Activision. Vol adrenaline belde ik Neonice op om hem het geweldige nieuws te vertellen, geheel zoals verwacht was ook hij helemaal door het dolle heen. We konden beide niet meer wachten tot vrijdag, de coolste dag uit ons leven.

Meteen heb ik Martijn terug gemaild, zodat hij onze persoonlijke gegevens zou weten. De volgende dag had ik al respons, nog meer goed nieuws. We kregen een complete treinreis naar Keulen met de ICE trein, geheel eerste klas. Verder in het bericht was er wéér goed nieuws te lezen. We kregen twee keer de PSP game Transformers: Revenge of the Fallen toegestuurd, zodat we ons niet zouden vervelen op de reis naar Keulen toe.

Er waren twee plaatsen gereserveerd in de ICE trein, die om iets na 8en zou vertrekken. Dit betekende dat we om kwart over 5 vertrekken moesten om de trein van Leeuwarden naar Arnhem te halen. Dit was wel erg vroeg, maar wat volgen zou was het zeker waard. Het zelfde gelde voor de terugreis, de laatste trein terug. Op deze manier konden we zo lang mogelijk in Keulen bij de games zijn.

Als jullie nou willen of niet, er komt een vervolg waarbij we vertellen wat we allemaal in Keulen hebben gedaan. Daar begon het echte feest namelijk pas!

Dit artikel delen

Over de auteur

Ldawg Ik hou van games